Close
Ez a magyar prémium kézműves csokoládé lehet a húsvét egyik legjobb része

Ez a magyar prémium kézműves csokoládé lehet a húsvét egyik legjobb része

Csak annyit mondunk: Zsutella.

A ZAX csokoládék története mindössze fél éve kezdődött a Duna-parti kézműves műhelyben, ahol Varga Zsuzsa csokoládémester keze alól kerülnek ki a magas minőségű csokoládéból készülő, kézzel festett egyedi bonbonok, táblás csokik, pralinék, illetve az egyedi mogyorókrém- és csokoládékrém-bombájuk, a Zsutella.

A minden alkotóelemében prémium termék remek ajándék, ha meg szeretnénk lepni valakit, vagy éppen csak úgy, a magunkat kényeztetnénk egy remek finomsággal.

Húsvét alkalmából két csomaggal rukkoltak elő, amelyek ezen az oldalon elérhetőek. Ráadásul minden eladott csokoládé és csomag mellé tesznek még, az így összegyűlt édességet a Sziget Gyermekotthon lakóinak adják, hogy hozzájuk is eljusson a húsvéti nyuszi.

A megrendeléseket szerdáig várják, így a kiszállítással mindenkihez eljut az ünnepekig az ajándék.

csokoládé | zax | prémium csokoládé

FOLYTASD EZZEL

Erre induljunk, ha a világ legjobb bárját keressük

A Lamborghini olyan mézet készít, amelyet nehezebb beszerezni, mint egy luxusautót

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram