Close
Ez a zöld közösségi iroda most a legmenőbb a témában

Ez a zöld közösségi iroda most a legmenőbb a témában

Sokféle közösségi irodát láttunk már: loftban kialakítottat, utcáról üvegfalon keresztül belátósat, kávézó jelleget öltöttet, de Los Angeles legújabb co-working helye minden képzeletünket felülmúlja. Már ötvenezer négyzetméteres mérete is egyedülálló, hát még a hatezer-ötszáz telepített fa és különleges növényvilág, amivel valódi városi dzsungelt alakítottak ki. 

Természetes, hogy Hollywoodban rengeteg a szabadúszó, a befutni készülő művész, startupper. A belváros felhőkarcolói között nem igazán tombolnak a kreatív energiák, így nekik otthonról, illetve közösségi irodákban kell megoldaniuk a munkát. A meglévőkhöz csatlakozott most egy új, igazán speciális hely, amiről előbb jut eszünkbe, hogy egy dzsungel, minthogy irodakomplexum lenne.

Egyénileg és csapatban is lehet csatlakozni az ottani munkához, összesen hatvan sárga tetejű, üvegfalú állomás várja a laptoppal érkező kreatívokat. A kampuszt minden extrával ellátták, hogy a lehető legkellemesebb legyen a munkanap.

Külön meetingszobák, egy kétszáz fős auditórium, nagyobb csapatok befogadására alkalmas helyek is gazdagítják a szolgáltatásokat.

Heti szinten rendeznek kulturális és wellnesseseményeket, éttermet és bárt is találunk a területen, és nagy a közös terüleett, ami ráadásul csupa zöld. Pálmákkal, pozsgásokkal, őshonos növényekkel ültették be az egykori parkolót.

Egyetlen, már meglévő, hatvanas évekbeli, ám jócskán felújított épületet találunk a SecondHome Hollywoodban, Paul Williams munkáját dícséri. Az építésznek sokat köszönhet Los Angeles.

A cég egyébként Londonban négy helyen és Lisszabonban is üzemeltet SecondHome irodákat és mindegyikükben közös, hogy a természet és az ember közelítése is fontos célkitűzésük. Ekkora dzsungelt csak a hollywoodi egységben találunk, de az összes co-working irodájuk kiemelkedően zöld.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Secondhome.io)

vegetáció | co-working | közösségi iroda | pálmafa | los angeles

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Az álom és ébrenlét varázslatos világába repít az idei S/ALON Budapest lakástrend kiállítás
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom