Close
Ez a zöld közösségi iroda most a legmenőbb a témában

Ez a zöld közösségi iroda most a legmenőbb a témában

Sokféle közösségi irodát láttunk már: loftban kialakítottat, utcáról üvegfalon keresztül belátósat, kávézó jelleget öltöttet, de Los Angeles legújabb co-working helye minden képzeletünket felülmúlja. Már ötvenezer négyzetméteres mérete is egyedülálló, hát még a hatezer-ötszáz telepített fa és különleges növényvilág, amivel valódi városi dzsungelt alakítottak ki. 

Természetes, hogy Hollywoodban rengeteg a szabadúszó, a befutni készülő művész, startupper. A belváros felhőkarcolói között nem igazán tombolnak a kreatív energiák, így nekik otthonról, illetve közösségi irodákban kell megoldaniuk a munkát. A meglévőkhöz csatlakozott most egy új, igazán speciális hely, amiről előbb jut eszünkbe, hogy egy dzsungel, minthogy irodakomplexum lenne.

Egyénileg és csapatban is lehet csatlakozni az ottani munkához, összesen hatvan sárga tetejű, üvegfalú állomás várja a laptoppal érkező kreatívokat. A kampuszt minden extrával ellátták, hogy a lehető legkellemesebb legyen a munkanap.

Külön meetingszobák, egy kétszáz fős auditórium, nagyobb csapatok befogadására alkalmas helyek is gazdagítják a szolgáltatásokat.

Heti szinten rendeznek kulturális és wellnesseseményeket, éttermet és bárt is találunk a területen, és nagy a közös terüleett, ami ráadásul csupa zöld. Pálmákkal, pozsgásokkal, őshonos növényekkel ültették be az egykori parkolót.

Egyetlen, már meglévő, hatvanas évekbeli, ám jócskán felújított épületet találunk a SecondHome Hollywoodban, Paul Williams munkáját dícséri. Az építésznek sokat köszönhet Los Angeles.

A cég egyébként Londonban négy helyen és Lisszabonban is üzemeltet SecondHome irodákat és mindegyikükben közös, hogy a természet és az ember közelítése is fontos célkitűzésük. Ekkora dzsungelt csak a hollywoodi egységben találunk, de az összes co-working irodájuk kiemelkedően zöld.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Secondhome.io)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom