Close
Még sosem volt hozzánk ilyen közel egy ötperces űrséta

Még sosem volt hozzánk ilyen közel egy ötperces űrséta

Milyen lehet a Föld a világűrből nézve? Négy asztronauta személyében a leghitelesebb forrásból kapjuk meg a választ, bár a képek náluk is jobban mesélnek.

Végre mi is megtehetjük, amit egyébként nem: kívülről láthatjuk a bolygónkat és az űrt, közben pedig négy űrhajós, Helen Sharman, Daniel Tani, Michael Barratt és Jean-Francois Clervoy meséli el, hogyan hatott rá ez a látvány.

Elmondják, milyen volt először megpillantani a Földet, hogyan változtatta meg az életszemléletüket, vagy azt, ahogyan gondolnak az emberre és az ember univerzumban elfoglalt helyére. Mégis a legjobb, ha magad nézed a filmet, és közben a saját gondolataidat hallgatod.

Ez is érdekelhet:

space trip | világűr | űrséta | video | űrhajó

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram