Close
A munkás részek nélkül viszik el a háztartásokba a főzés örömét Zsidaiék

A munkás részek nélkül viszik el a háztartásokba a főzés örömét Zsidaiék

Néhány hónapja még nem gondolkodott kiszállításban a csapat. 

Komoly indulatokat korbácsolt Zsidai Zoltán Roy májusi interjúja, melyben a Dining Guide-nak nyilatkozva mondta el a véleményét a járvány idején jótékonykodó és a kiszállításra átállt éttermekről.

Pár nappal később aztán közleményben fejtette ki álláspontját a szakmai berkekből érkező reakciókra reagálva:

Mostanra változott a helyzet: új szolgáltatást indítottak a Zsidai Grouphoz köthető éttermek. A lezárások kezdete óta, azaz már több mint fél éve dolgoznak azon, hogyan lehetne az ételeiket éttermi minőségben fogyasztani otthon, hiszen mint tudjuk, a készétel kiszállítása esetén – amikor sokszor a futárnál húsz-harminc percig is ott van az étel –, minőségi romlás tapasztalható.

Az eddig megszokott azonnali házhoz szállítás környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváján dolgoztak, mely az eddigiekhez képest sokkal jobb minőséget biztosít, sokkal kedvezőbb áron.

Mostanra sikerült kidolgozniuk egy olyan házhoz szállítást, ahol az ételek kilencven-kilencvenöt százalékos készültségi fokon érkeznek az otthonokba, vákuum csomagolva.

A befejezés és a tálalás marad csak a megrendelő feladata, amely mindössze öt-tíz percet igényel, és amelyhez részletes videó- és írásos utasítást is küldenek.

Céljuk volt továbbá az is, hogy minél kevesebb konyhai szemetet és mosnivalót termeljenek, ezért az ételek legalább kétadagonként rendelhetők, és sok esetben még serpenyőre sincs szükség, így a mosogatást is minimálisra csökkentették.

Mik az előnyei ennek az új megoldásnak a hagyományos készétel házhoz szállítással szemben?

  • Elérhetőbbek, kedvezőbben az árak a megrendelőnek,
  • gazdaságosabb az éttermeknek is, így ki lehet gazdálkodni a kollégák bérét és beszállítók számláit,
  • környezettudatosabb,
  • jobb a minőség: valóban friss és forró étel kerül az asztalra, minimális munkaráfordítással, ami még szórakoztató is.

A megoldásuk gasztronómiai innováció, stílusos, minőségi és fenntartható válasz a vendégek otthoni igényeire. Nemcsak járványidőszakban, hanem hosszútávon is valós opció a minőségi otthoni étkezésre a megszokott házhozszállítási modellel szemben.

Éttermeik ikonikus, klasszikus ételeit kínálják, vagyis megtalálhatóak a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és természetesen a Jamie Oliver éttermek fogásai is, valamink kovászos kézműves kenyerük, cukrászműhelyük desszertjei, süteményei, és az éttermeikben kapható borok is. Hamarosan karácsonyi ebéd- és vacsoramenüik is elérhetőek lesznek. Rendelni ide kattintva lehet, a kiszállítás egy napon belül megtörténik, vagy ha nem szállítanak bizonyos zónában, akkor a Jamie Oliver’s Italian étteremben átvehető a rendelés a Budai Várban. Az ételeket legalább kétadagonként csomagoljuk, eltarthatóságuk a hűtőben öt nap.

Ez is érdekelhet:

házhoz szálítás | zsiday | roy | kiszállítás | étterem

FOLYTASD EZZEL

Luxus utasellátó nyílt a csopaki vasútállomáson

Harmincöt perc alatt elkészül a legmegúszósabb karácsonyi menü

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram