Close
Az a legfontosabb, hogy ez a cég száz év múlva is itt legyen – Zwack Sándor-podcast

Mit tehet egy vezető válsághelyzetben? Mit tervez a Zwack Unicum Nyrt igazgatósági elnöke egy háború és gazdasági válság árnyékában? Miért hagyta abba a focit? Miért kezdett újra bokszolni? Mit remél a másfél éves kislányától? Zwack Sándorral beszélgettünk.

Mai vendégünk olyasvalaki, akinek a családnevét nagy valószínűséggel mindenki ismeri, méghozzá egy palackról. Ki ne látott volna már unicumos üveget? Zwack Sándor már több mint egy évtizede vezeti a nagy múltú Zwack Unicum Nyrt-t, azonban nem volt mindig egyértelmű, hogy ez így fog történni.

A Firenzében felnőtt, majd Budapestre került fiatalember szívesebben foglalkozott volna kriminálpszichológiával, és az biztos, hogy inkább a napsütötte Toszkánában élt volna, ahelyett, hogy a hideg téli Budapesten ingázik a város egyik feléből a másikba.

Kalandos életút áll mögötte, meglepően megközelíthető, jó a humora és lefegyverzően őszinte – egy halom olyan tulajdonság, amiket az ember feltétlenül várna el egy igazgatósági elnöktől. Sándorral beszélgetve arra voltam kíváncsi, hogy miképpen élték túl a már évek óta tartó krízishelyzetet, miért szereti a bokszot, és hogy miért vezetett targoncát Londonban.

Podcastünkből kiderül.

zwack unicum nyrt | unicum | fiorentina | boksz | kalumba

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom