Ezen a kiállításon dizájnerek gondoskodnak a meditációról

Andrés Reisinger és Nina Yashar összefogásából született meg a 12 széket a meditációhoz elnevezésű kiállítás, melyet a 2024-es Milánói Dizájn Héten mutattak be a Nilufar Depot átriumában.

A látványos élménykiállítás egy színházi narratívát kínál a látogatóknak, akiket egy introspektív meditációra hívnak, hogy átmenetileg kiszakadjanak az idő nyomasztó korlátaiból.

A közös kurátori munka eredményeként a kiállítás középpontjában egy székgyűjtemény áll. Ezt egy hat méter magas, monumentális, éteri égboltot ábrázoló mozaik veszi körül, melynek központjában tizenkét lebegő alma látható.

A székek fehér színűek és különböző tervezési korszakokat idéznek fel. A kiállítás részeként egyedi zenemű is szól, melyet a művész és a tervező komponált, hogy fokozza a meditációs élményt.

A 12 Chairs For Meditation az Nilufar Time Traveler bemutatójának része, és 2024 augusztusáig látogatható a galériában.

(Forrás: HypeBeast, fotók: Andrés Reisinger, Nilufar)

szék | meditáció | dizájn | kiállítás | galéria

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom