Close
Saját univerzuma van ennek a huszonkét négyzetméteres skandináv házikónak

Saját univerzuma van ennek a huszonkét négyzetméteres skandináv házikónak

A svéd származású Ida Johansson kicsit besokallt a nagyvárosi léttől, így teremtett magának egy stílusos otthont az anyatermészet közelében, mindössze huszonkét négyzetméteren.

Ehhez egy norvég építészeti vállalat segítségét kérte. A parányi, de nagyon lakályos otthona Norvégia déli részén található, távol az emberi civilizációtól, Ida mégsem egyedül él, hanem szeretett cicája társaságában.

Modern farmház stílus jellemzi az otthont, a fő szál a fehér és a szürke árnyalatoké, és természetesen a fa központi elemet foglal el az anyagfelhasználás során.

A nappali tágas és világos, a lakberendezési megoldások a letisztultság és a praktikum mezsgyéjében érhetők tetten: elég csak megemlíteni a hófehér oldalfalú lépcsőt, amely tárolószekrényeket rejt magában; de az emeleten elterülő hálófülke is gyönyörűen beleillik ebbe a kompozícióba, mintha csak egy hatalmas kirakós utolsó darabja lenne.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Otthon, Livinginashoebox)

FOLYTASD EZZEL
Dzsungel és betondzsungel ilyen jól még nem állt egymásnak
A föld és ég közötti lebegést érezheted ebben az extravagáns medencében
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom