A csendes egyszerűség szinonimája lehetne ez az art decóból inspirálódott enteriőr

A Tom Mark Henry Studio munkatársai azt a kérést kapták, hogy tervezzenek egy olyan otthont, amelynek a fő ismertető jegye a csendes egyszerűség. Így született meg a Woollahra Residence.

Az enteriőrben az anyatermészet ihlette színpaletta köszön vissza:

a teret a világosabb, kőszínű árnyalatok uralják, az ülőgarnitúra pedig a szőtt textúrák világát idézi meg.

A Woollahra Residence esetében alkalmazott lakberendezési megoldások az art decóból is ihletet nyertek,

amelyet ugye gyakran az első modern világstílusként emlegetnek, mivel az élet szinte minden területére kihatott, valamint a kor divatját és fő stíluselemeit is meghatározta.

A szekrények és a polcok gyönyörűen olvadnak bele a nappali környezetébe, így pedig a különböző népművészeti kellékek és dekorelemek kerülnek jobban előtérbe. A boltíves megoldások is tetten érhetők a lakásban,

a kvarckőből készült konyhapult, valamint a kézzel készített csempék pedig extra természetességet kölcsönöznek a laknak.

A kissé rusztikus fürdőszobát egy elegáns és visszafogott kék ruhába öltöztették,

a hálószoba egyetlen sötét eleme az egyszerű, kárpitozott sötétszürke fejtámla , amely stílusosan töri meg a világos hegemóniát.

Ez is érdekelhet:

Jules-Louis Audemars és Edward-Auguste Piguet kultusza lengi körbe ezt a hongkongi bárt

Az Audemars Piguet egykori alapítói valószínűleg elismerően bólintanának rá.

(Forrás: Contemporist)

dizájn | nagy sztori | Tom Mark Henry Studio | Woollahra Residence

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom