3 hasznos funkció, amely kényelmesebbé teszi egy ERP rendszer használatát

Egy megfelelően kiválasztott és bevezetett ERP rendszer segítségével nemcsak hatékonyabbak, de átláthatóbbak is lehetnek a munkafolyamatok. Cikkünkben bemutatunk 3 olyan funkciót, ami nagymértékben hozzájárulhat a jó felhasználói élményhez.

Bizonylatok összegzése 

Napjainkra már elmondható, hogy egy jól kiválasztott integrált vállalatirányítási rendszer megléte már minden modern vállalat működésének egyik alappillére. Aki már dolgozott olyan szervezetben, ahol minden egyes munkafolyamat más rendszerben, az adatok pedig más-más táblázatokban voltak tárolva és kezelve, az tudja, hogy mennyi felesleges időt emészt fel ezeknek a napi szintű használata, illetve az információk átvezetése.

A D4S ERP rendszer segítségével hatékonyan kezelhetjük cégünk folyamatait, legyen szó akár a számlázásról, raktárkezelésről vagy ügyfélkezelésről. Ennek előnyei közé tartozik, hogy a rendszerek folyamatosan fejlesztéseken esnek át, így rendszeresen újabb funkciók jelennek meg. Ilyen például a kijelölt bizonylatok összegzésének lehetősége, amely nagyban megkönnyítheti a számlák kezelését. Ennek a funkciónak az alkalmazásával ugyanis lehetőségünk van arra, hogy kizárólag az általunk kijelölt bizonylatokat adja össze a rendszer, így ezt ezentúl nem kell manuálisan megtennünk.

Intelligens értesítések

Egy hatékony ERP rendszer használatának az az előnye, hogy nem kell mindenre a munkavállalónak figyelni, hiszen lehetőség van értesítések beállítására, amelyek segíteni tudják a munkavégzést, egyes folyamatok figyelemmel kísérését.

Mostantól nem kell árgus szemekkel figyelni, hogy melyik termék készletszintje csökken, hiszen a rendszer értesítést küld a dolgozónak, aki ezt követően el tud járni ennek megoldásában. Ez a funkció persze nemcsak a raktárkezeléshez, hanem a számlázáshoz, illetve az ügyfelek kezelésénél is hatékonyan alkalmazható.

Beállíthatjuk például, hogy a rendszer értesítsen minket a webshopból érkező rendelés esetén. Ez a funkció természetesen személyre szabható, így ha valamilyen információ nem érdekel minket, lehetőség van a beállításokban kikapcsolni az arra vonatkozó felhívást.

Sarzsszámok megjelenítése

A raktárban tárolt termékek beazonosítására az azonosítók, azaz sarzsszámok használata a leghatékonyabb, így a legtöbb vállalat sorozatszámokkal, gyári számokkal dolgozik. Nagyban megkönnyíti a munkavégzést, ha ezeket a számokat van lehetőség feltüntetni a bizonylatokon, majd később a nyomtatási képeken is. Rendkívül hasznos újítás lehet ez azoknak a vállalatoknak, akik sokat dolgoznak ilyen azonosítókkal.

Egy jó vállalatirányítási rendszer használatával folyamatosan fejleszthetjük, egyszerűsíthetjük cégünk adminisztratív folyamatait. Érdemes mindig követni az elérhető frissítéseket és újdonságokat, hiszen lehetséges, hogy pont a mi szervezetünk számára hasznosítható funkció jelenik meg.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Mit érdemes tudni az oázisról?

Hatékony kommunikáció a munkahelyi sikerekért

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom