Close
Mutatunk öt izgalmas tárgyat, hogy ne hiányozzon annyira a nyár

Mutatunk öt izgalmas tárgyat, hogy ne hiányozzon annyira a nyár

Január után a szeptember a másik nagy újrakezdő hónap, úgyhogy kiválasztottunk afféle nyárzáróként és amolyan őszindítónak öt olyan tárgyat, amelyekkel talán könnyebben engedjük el a nyarat és nem érezzük úgy, hogy valaminek vége. 

Dos Hombres Mezcal

A Breaking Bad című kultikus sorozat rajongóinak majdhogynem kötelező vétel ez az ital, melyet a lehengerlő széria két főszereplője, Bryan Cranston és Aaron Paul dobott piacra.

A mexikói likőr ötlete mikor máskor, mint egy baráti iszogatás közben ugrott be a zseniális párosnak és persze az is segített a dolgon, hogy többször jártak a mezcal fővárosában, Oaxacában (az ital egyébként a Mexikóban őshonos közönséges agávé erjesztésével és lepárlásával készül). A nevével ellentétben viszont sem meszkalint és tudatmódosító szereket nem tartalmaz.

Itt meg lehet rendelni

Sennheiser Momentum Wireless

Letisztult megjelenés, nagyfelbontású, finom részletekre adó, kristálytiszta hangzás és nem utolsó sorban kiváló zajszűrés jellemzi a masszív felépítésű fejhallgatót, melynek külvilágot kizáró képésségére már akkor beírhatjuk a ceruzás kisötöst, amikor még be sem kapcsoltuk. A rozsdamentes acélból és valódi bőrből készült Sennheiser Momentum Wireless kényelmesen viselhető még szemüveggel is.

Vezeték nélkül a Sennheiser Smart Control app segítségével könnyedén kontrollálható (a képernyő érintésével egyszerűen kezelhető az equalizer), a tisztán szóló basszusorientált ütemek híveinek parádés választás.

További érdekességek és infók a fejhallgatóról

Puma Smartwatch

Elsősorban sportolóknak hirdetik a Puma vízálló és stílusos okosóráját, amely természetesen androidos készülékkel és iPhone-nal is társítható. A Google operációs rendszere fut a könnyített burkolatú, szíj nélkül mindössze 27 grammot nyomó, letisztult órán, amivel egy töltéssel nagyjából 24 órát ki lehet kihúzni.

Megkapta a legfontosabb, mozgással kapcsolatos szenzort; méri a pulzust, illetve a Google Fitnesz jóvoltából figyeli a teljesítménnyel és az alvással kapcsolatos adatokat, valamint került bele a fizetéshez használható NFC chip és persze GPS vevő is. A fekete mellett neonzöld-fekete és fehér-rózsaarany színben is rendelhető – 275 dollárért.

Tudnivalók még

Vanquish Yachts’ Vanqraft VQ16

Első ránézésre kisebb hajónak tűnik, másodikra jet-skinek, úgyhogy maradjunk annyiban,

egyik meghatározással sem lövünk igazán mellé.

A “kapitány” mellett még további öt utas (ketten elöl az ülésen, hárman hátul a párnázott padokon) csapathatja a hullámokon Vanquish Yachts’ Vanqraft VQ16-tal, melyet 1,8 literes, 200 lóerős Yamaha-motor hajt.

A Standard modellből negyven, a Veloce változatból ötven csomós végsebességet lehet kisajtolni, szóval, nem árt óvatosan húzni a gázt a 89 000 dollárba kerülő kis víziszörnyön.

Minden tudnivaló

Persol napszemüveg

Popkulturális vonatkozása az 1917 óta hódító Persol márka PO3225S modelljének is akad, méghozzá nem akármilyen: Steve McQueen A Thomas Crown-ügy című klasszikusban viselte a kifinomult napszemüveget, de komoly szerepet kapott Tom Cruise 1988-as Koktéljában is.

A múlt varázsát idéző márka védjegye a szemüveg szárán található ezüst nyíl, vékony kerete finoman kiemeli az arcot.

Öt színben rendelhető, melyek közül a Havanát kell keresnünk, ha a Tom Cruise által megformált Bryan Flanagant idézően indulnánk neki a világnak.

Megrendelés

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Uncrate, Sennheiser)

Close