Close
Mutatunk öt izgalmas tárgyat, hogy ne hiányozzon annyira a nyár

Mutatunk öt izgalmas tárgyat, hogy ne hiányozzon annyira a nyár

Január után a szeptember a másik nagy újrakezdő hónap, úgyhogy kiválasztottunk afféle nyárzáróként és amolyan őszindítónak öt olyan tárgyat, amelyekkel talán könnyebben engedjük el a nyarat. 

Dos Hombres Mezcal

A Breaking Bad című kultikus sorozat rajongóinak majdhogynem kötelező vétel ez az ital, melyet a lehengerlő széria két főszereplője, Bryan Cranston és Aaron Paul dobott piacra.

A mexikói likőr ötlete mikor máskor, mint egy baráti iszogatás közben ugrott be a zseniális párosnak, és persze az is segített a dolgon, hogy többször jártak a mezcal fővárosában, Oaxacában (az ital egyébként a Mexikóban őshonos közönséges agávé erjesztésével és lepárlásával készül). A nevével ellentétben viszont meszkalint és tudatmódosító szereket nem tartalmaz.

Itt meg lehet rendelni

Sennheiser Momentum Wireless

Letisztult megjelenés, nagy felbontású, finom részletekre adó, kristálytiszta hangzás, és nem utolsósorban kiváló zajszűrés jellemzi a masszív felépítésű fejhallgatót, melynek külvilágot kizáró képésségére már akkor beírhatjuk a ceruzás kisötöst, amikor még be sem kapcsoltuk. A rozsdamentes acélból és valódi bőrből készült Sennheiser Momentum Wireless kényelmesen viselhető még szemüveggel is.

Vezeték nélkül a Sennheiser Smart Control app segítségével könnyedén kontrollálható (a képernyő érintésével egyszerűen kezelhető az equalizer), a tisztán szóló basszusorientált ütemek híveinek parádés választás.

További érdekességek és infók a fejhallgatóról

Puma Smartwatch

Elsősorban sportolóknak hirdetik a Puma vízálló és stílusos okosóráját, amely természetesen androidos készülékkel és iPhone-nal is társítható. A Google operációs rendszere fut a könnyített burkolatú, szíj nélkül mindössze huszonhét grammos, letisztult órán, amivel egy töltéssel nagyjából huszonnégy órát ki lehet kihúzni.

Megkapta a legfontosabb, mozgással kapcsolatos szenzort; méri a pulzust, illetve a Google Fitnesz jóvoltából figyeli a teljesítménnyel és az alvással kapcsolatos adatokat, valamint került bele a fizetéshez használható NFC chip, és persze GPS vevő is. A fekete mellett neonzöld-fekete és fehér-rózsaarany színben is rendelhető – 275 dollárért.

Tudnivalók még

Vanquish Yachts’ Vanqraft VQ16

Első ránézésre kisebb hajónak tűnik, másodikra jet-skinek, úgyhogy maradjunk annyiban,

egyik meghatározással sem lövünk igazán mellé.

A kapitány mellett még további öt utas (ketten elöl az ülésen, hárman hátul a párnázott padokon) csapathatja a hullámokon Vanquish Yachts’ Vanqraft VQ16-tal, melyet 1,8 literes, kétszáz lóerős Yamaha-motor hajt.

A Standard modellből negyven, a Veloce változatból ötvencsomós végsebességet lehet kisajtolni, szóval, nem árt óvatosan húzni a gázt a 89 ezer dollárba kerülő kis víziszörnyön.

Minden tudnivaló

Persol napszemüveg

Popkulturális vonatkozása az 1917 óta hódító Persol márka PO3225S modelljének is akad, méghozzá nem akármilyen: Steve McQueen A Thomas Crown-ügy című klasszikusban viselte a kifinomult napszemüveget, de komoly szerepet kapott Tom Cruise 1988-as Koktél-jában is.

A múlt varázsát idéző márka védjegye a szemüveg szárán található ezüstnyíl, vékony kerete finoman kiemeli az arcot.

Öt színben rendelhető, melyek közül a Havanát kell keresnünk, ha a Tom Cruise által megformált Bryan Flanagant idézően indulnánk neki a világnak.

Megrendelés

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Uncrate, Sennheiser)

ital | Vanquish Yachts' Vanqraft | persol | szeptember | napszemüveg

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram