A belső kommunikációs app vagy a chatbot jelenti a jobb választást?

A legtöbb cég az eredményesebb vállalati kommunikáció érdekében előbb vagy utóbb elgondolkodik a kérdésen. A jó hír azonban az, hogy nem kell választani a két megoldás között, valójában a kettő együtt is megvalósítható.

Speciális kommunikációs szoftver az egyéni igényekre szabva

A CHEQ megoldásai lehetőséget kínálnak egy hatékonyabb belső kommunikációra, ezáltal megkönnyíthető a dolgozók között információcsere, ugyanakkor gyorsabban célba érhetnek az irányított tájékoztatók is a menedzsment felől. További pozitív hozadéka, hogy erősíti a közösséget, miközben a tananyagokhoz való hozzáférés és megosztás is megoldható.

A belső kommunikációs app az adott vállalkozás egyedi igényeire fejlesztett szoftver, mely bárhol, bármikor igénybe vehető. Legnagyobb előnye pedig, hogy a legismertebb alkalmazásokon keresztül egyedi funkciók révén használható, így nem szükséges másik appot letölteni, telepíteni.

A CHEQ multiplatform lehetőséget kínál, ez pedig választási opciót biztosít a munkavállalóknak, hogy maguk döntsenek arról, milyen felületen keresztül csatlakoznának a vállalati kommunikációhoz.

Bármilyen eszközön alkalmazható: táblagépen, okostelefonon, laptopon, operációs rendszertől függetlenül, teljesen biztonságos módon. Minden cégnél alapvető, hogy a kényes adatok biztonságban legyenek, a belső vállalati app azonban teljes mértékben megfelel az elvárásoknak. A bérpapírok, munkáltatói igazolások titkosított formában könnyedén kiküldhetők célzottan az érintettnek.

Irányított üzenetküldés, hatékonyabb információáramlás

A speciális vállalati szoftver révén célzott üzenetküldésre, csoportosra, és az összes dolgozó számára történő kiküldésre is van mód. Az írásbeli információcsere mérhető, monitorozható, nyomonkövethető. A hiányos és torzult hírek teret engednek a pletykák születésének, terjedésének.

A belső kommunikációs app segítségével viszont hatékonyan meggátolható mindez. Helyette egyértelmű, nyílt üzenetek, világos tájékoztatók kiküldése történik. A munkavállalók is kapcsolatba léphetnek a vezetőséggel, és a menedzsment is elérheti a dolgozókat.

A chatbot funkció valójában beépíthető az applikációba, vagyis a kommunikációs rendszert chatbot móddal is üzemeltetni lehet. Megkaphatjuk mindkét lehetőséget anélkül, hogy egyik vagy másik mellett kellene döntenünk. Gondoljunk az automatizálási lehetőségekre, melyekkel még több idő és energia spórolható!

Chatbot alapú vállalati alkalmazás

A legfőbb előny, hogy ezek az appok teljes mértékben személyre szabhatóak, vagyis az adott cég jellemzőihez mérten alakíthatóak, akárcsak egy külön személyiség lenne. Ennek köszönhetően pedig egy emberibb, örömtelibb kommunikáció teremthető meg. A chatbot kihasználható akkor is, ha anonim bejelentésről van szó.

Akár egy megbízható barát, a chatbot nem fecseg ki kényes információkat. Számos területen, megannyi funkció révén jó szolgálatot tehet a vállalkozás életében a mindennapi feladatok során.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom