Close
A Burberry maszkjai még ebbe a szörnyű helyzetbe is stílusosságot csempésznek

A Burberry maszkjai még ebbe a szörnyű helyzetbe is stílusosságot csempésznek

Egy éve még a legabsztraktabb fantáziával bírók sem vizualizálták, hogy kábé az egész világ maszkot fog hordani – és azt, hogy ebben a járvány elleni védekezőeszközben meg lehet látni a divatosság lehetőségét. Most viszont csak úgy pezseg a maszkpiac, rengeteg a kreatív megoldás, a Burberry pedig szerintünk mindegyiket tíz hosszal veri eleganciában.

A brit divatbrand új arcvédő maszkjait „antimikrobiális technológiával” készítették, ami azért fontos, mert az antimikrobiális felületeket olyan elemekkel impregnálják, amelyek gátolják a baktériumok és a penész növekedését, általában fémionokkal, például ezüsttel vagy rézzel.

Ez igazából a Covid-19 ellen nem véd jobban, mint a többi maszk – mivel vírusos és nem bakteriális úton terjed a fertőzés – arra viszont remek, hogy az orr és a száj körül a maszkviseléskor kialakuló nedvességet minimalizálja, így sokkal higiénikusabb a viselése (és a maskne-t, azaz a maszkviselés okozta pattanásokat is nagyobb eséllyel kerülheted el vele).

A maszkok a Burberry vintázs mintáját használják, bézs és kék színekben elérhetőek és szerintünk nagyon elegánsan stílusosak – valamint moshatóak is, szóval ha fashioniszta módon harcolnál a vírus ellen, lehet, hogy megéri befektetni egy ilyen csinos maszkba.

Ez is érdekelhet:

(Via: Dezeen

maszk | Burberry | minta | maszkviselés | elegáns

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close