Close
Férfiaknak szánt kifinomult sportkollekcióval debütál a COS

Férfiaknak szánt kifinomult sportkollekcióval debütál a COS

Modern, organikus, sportos és férfias. COS, ez megint remek lett!

A COS elindítja a férfiaknak szánt, fenntartható, újrahasznosított poliészterből és nejlonból készült activewear kollekcióját, a COS Active for Men-t. Az átgondolt kollekciót a funkcionalitás érdekében ergonomikusan kialakított formák, rugalmas anyagok és rejtett, apró részletek jellemzik.

A kollekciót azzal a céllal hozták létre, hogy a mindennapi mozgásunk során is a legjobb teljesítményt nyújthassuk.

Az “Active” darabokban az időtlen szabásvonalak ütköznek a legújabb technológiával megalkotott anyagokkal, hogy a viseletük napközben és éjszaka, valamint ingázás és versenysport közben is maximális kényelmet biztosítson.

Az új kínálat gondosan válogatott, neutrális sötétzöld és tengerészkék árnyalatokban játszó férfiviseletet mutat be, amelyek között az újító technológiájú darabok élénk pisztáciazöldben jelennek meg.

Az ergonomikus formákat újrahasznosított textilekből alkották meg, melyeket olyan sokszínű darabokkal rétegezhetünk, mint a búvármellény jellegű felső, a vízálló pulóver-dzseki, vagy a fényvisszaverő csíkokkal eldolgozott kapucnis mellény. Az organikus pamut darabok nélkülözhetetlen alapot adnak a technológiailag bonyolultabb, és sportosabb kialakítású kollekciónak.

A kifinomult kollekció dinamikus technológiai újításokat hoz a hétköznapi gardróbunkba, a neon vízlepergető dzseki rejtett zsebeket és varrás nélküli sziluettet kapott. Az újrahasznosított poliészterből készült futónadrágot hozzá illő dzsekivel párosíthatjuk, melynek mesh anyaga a háton és a hónaljaknál megfelelő szellőzést biztosít.

A víztaszító anyagokat légző textilekkel vegyítették, dzsörzé panelek, fényvisszaverő szegélyek és a mozgás érdekében variálhatóan cipzározható részletek teszik izgalmassá a kollekciót. A kollekciót más COS ready-to-wear alapdarabokkal stylingolták, hogy egy kifinomultan sportos esztétikát érjenek el, amely a viselőjét végigkísérheti napközben.

Ez is érdekelhet:

(A képeken Josh Harriett táncos látható, a fotókat Chris Rhodes készítette.)

sport | ruha | COS | active | sportswear

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram