A faktoring hozzásegít üzleti sikereidhez

A faktoring egy olyan pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy gyorsan pénzhez jussanak a kintlévőségeik értékesítésével.  A faktorcég megvásárolja a vállalkozás által kiállított számlákat és vállalja ezek beszedését, esetleges behajtását. A vállalkozás így azonnal pénzhez jut, amelyet szabadon használhat fel, például a napi működés vagy egy új projekt finanszírozására.

A mostani gazdasági környezetben nincs mód arra, hogy egy cég elutasítson egy megrendelést pusztán a hosszú fizetési határidő miatt. A gyors bevétel elérése kulcsfontosságú számunkra, mert így tudunk új projekteket és partnereket vállalni. A faktoringnak köszönhetően a számlád végösszege már 24 órán belül rendelkezésre áll a bankszámládon.

Milyen előnyökkel járhat számunkra a faktoring?

A faktoring használatával előnyben lehetünk versenytársaink előtt, és a stabil pénzügyi hátterünknek köszönhetően könnyedén vághatunk bele új projektekbe. A faktoringot egyszerűen, egy rövid szerződéskötés után vehetjük igénybe bármelyik jóváhagyott ügyfelünk számára, tehát nincs szükség a hosszadalmas banki procedúrákra és elbírálásra.

Kinek ajánlott a faktoring?

A faktoring sokféle helyzetben lehet kiváló megoldás. Ajánlott lehet, ha:

  • Főként hosszabb fizetési határidővel tudunk számlázni,
  • Gyors tőkeáramlásra van szükségünk likviditási vagy befektetési célokból,
  • A banki hitelfelvétel túlságosan időigényes vagy egyéb okokból nem megvalósítható.

Egy fiatal startup vállalkozásnak éppúgy hasznos lehet a faktorálás, mint egy több száz millió forintos bevétellel bíró nagyobb cégnek.

Amikor faktoring partnert választunk, kérdezzünk bátran: milyen folyamataik vannak, hogyan működik a rendszer online, milyen hibák fordulhatnak elő, amivel lelassulhatnak a folyamatok. Az olyan megbízható és nagymúltú cégek, mint például a MagNet Faktor teljes körű tájékoztatást fog nyújtani, amivel pontosan megismerhetjük majd a legfontosabb előnyöket és nem marad majd kétségünk: a faktoring egy jó választás vállalkozásunk számára!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom