Close
A falakon kívül minden eladó ebben a dán szállodában

A falakon kívül minden eladó ebben a dán szállodában

A koppenhágai hibrid hotelbe egy röpke pillanat alatt beleszerettünk. Mindjárt megérted, miért. 

Egyszerre működik szállodaként és showroomként a The Audo Hotel a dán fővárosban, a koncepció pedig annyira szép, hogy minket nem sok választ el attól, hogy foglaljunk egy koppenhágai utat, és meglátogassuk a hotelt. A tízszobás The Audo különlegessége, hogy a hotelben minden megvásárolható, amit csak látsz és amihez hozzáérsz.

A koncepcióval a Menu nevű dán dizájnbrand és a Norm Architects rukkolt elő, az egész hotel arculatáért ők felelnek. A Menut alapító Bjarne Hansen szerint

amitől a The Audo különbözik sok más helytől, hogy minden termékkel közelről is megismerkedhetsz, mielőtt megvásárolnád őket. Mindent megvehetsz, amit csak látsz, a padlótól a plafonig az összes bútor és dizájntárgy megvásárolható.

A hotel jelenleg húsz brand dizájntermékeinek showroomja, és az alapítók kifejezetten bátorítják is a vendégeket, hogy minden tárggyal kerüljenek közelebbi kapcsolatba, próbálják ki őket, legyenek spontának, és érezzék át, hogy megvennék-e őket vagy sem.

A hotelben a kivehető szobákon kívül még számos helyen kerülhetünk kapcsolatba a tárgyakkal, például egy könyvtárban, egy étteremben, egy társalgóban és egy dizájnboltban is.

A koncepció és a kivitelezés is annyira jól sikerült, hogy a The Audo elnyerte a 2019-es AHEAD New Concept of the Year díját is. A jövőben a tulajdonosok szeretnék folyamatosan cserélni a kínálatot, így a tárgyak által adott élmény teljesen attól függ, hogy épp mikor száll meg az illető a hotelben.

„A szobákat folyamatosan újrabútorozzuk és átalakítjuk, hogy mindenki egyedi élményben részesülhessen. Újabb és újabb partneri együttműködésekben gondolkozunk, ezáltal pedig szeretnénk biztosítani, hogy a hotel egy állandóan változó, mindig új dolgokat kínáló hely maradjon.”

hotel | szálloda | koppenhága | Dánia | the audo hotel

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram