Close
A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

Rosamund Pike az elmúlt évek igencsak foglalkoztatott színésznője, aki hátborzongató alakításával feledhetetlenné tette a Holtodiglan című filmet. A Condé Nast Traveler interjút készített vele, ami alapján el is hihetjük, hogy nagyon megszerette Budapestet a napokban debütáló Radioactive című film forgatása során.

A film Marie Curie lengyel származású, Nobel-díjas fizikus és kémikus hihetetlen életét dolgozza fel. A címszereplő, Rosamund Pike az interjúban Párizshoz hasonlította Budapestet – annál is inkább, mert a filmben is a francia fővárost alakították a belvárosi utcák.

Az interjúból kiderül, hogy a Parlamenthez közel, egy lakásban élt a forgatás alatt. Szerette, hogy nincs annyi turista, mint például az említett Párizsban vagy London utcáin.

Említette a különleges hangulatú Zoltán utcát, ami már megannyi filmben szerepelt, de a Néprajzi Múzeumban is forgattak, amely a Sorbonne Egyetem egyik előadóját imitálta.

Pozitívan nyilatkozott a Brody House-ról is.

Szabadidejében a Balatonon is járt, ahol Tihany tetszett neki a legjobban, és a Krisna-völgybe is eljutott a családjával. Mi több, Pike élete vegetáriánus fogását is ott ette! Gyerekeivel a fővárosban jártak a Flippermúzeumban is.

Ha pedig budapesti étterem, akkor a családias Rosenstein Vendéglőt emelte ki, azonbelül is a libafogásokat.

A legmeglepőbb, hogy dicshimnuszt zengett a libatollal készült párnákról. Ilyet sem hallunk sűrűn! Persze egy világsztárnak fontos a pihentető alvás, így érthető, hogy ennyire feldobták a párnák.

Budapest romantikus utcái közül az egyik az Andrássy út, ahol megtapasztalhatta az Omorovicza Spa szolgáltatásait, és azt mesélte, hogy a Magyar Királynő Permetből azóta is mindig tart magánál egyet. Örülünk, hogy ennyire szívébe zárta az országot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Budapest Noir, Rosenstein Vendéglő/Laszlo Balkanyi Photography, Omorovicza)

holtodiglan | cn traveler | condé nast | budapest | rosamund pike

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram