Close
A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

Rosamund Pike az elmúlt évek igencsak foglalkoztatott színésznője, aki hátborzongató alakításával feledhetetlenné tette a Holtodiglan című filmet. A Condé Nast Traveler interjút készített vele, ami alapján el is hihetjük, hogy nagyon megszerette Budapestet a napokban debütáló Radioactive című film forgatása során.

A film Marie Curie lengyel származású, Nobel-díjas fizikus és kémikus hihetetlen életét dolgozza fel. A címszereplő, Rosamund Pike az interjúban Párizshoz hasonlította Budapestet – annál is inkább, mert a filmben is a francia fővárost alakították a belvárosi utcák.

Az interjúból kiderül, hogy a Parlamenthez közel, egy lakásban élt a forgatás alatt. Szerette, hogy nincs annyi turista, mint például az említett Párizsban vagy London utcáin.

Említette a különleges hangulatú Zoltán utcát, ami már megannyi filmben szerepelt, de a Néprajzi Múzeumban is forgattak, amely a Sorbonne Egyetem egyik előadóját imitálta.

Pozitívan nyilatkozott a Brody House-ról is.

Szabadidejében a Balatonon is járt, ahol Tihany tetszett neki a legjobban, és a Krisna-völgybe is eljutott a családjával. Mi több, Pike élete vegetáriánus fogását is ott ette! Gyerekeivel a fővárosban jártak a Flippermúzeumban is.

Ha pedig budapesti étterem, akkor a családias Rosenstein Vendéglőt emelte ki, azonbelül is a libafogásokat.

A legmeglepőbb, hogy dicshimnuszt zengett a libatollal készült párnákról. Ilyet sem hallunk sűrűn! Persze egy világsztárnak fontos a pihentető alvás, így érthető, hogy ennyire feldobták a párnák.

Budapest romantikus utcái közül az egyik az Andrássy út, ahol megtapasztalhatta az Omorovicza Spa szolgáltatásait, és azt mesélte, hogy a Magyar Királynő Permetből azóta is mindig tart magánál egyet. Örülünk, hogy ennyire szívébe zárta az országot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Budapest Noir, Rosenstein Vendéglő/Laszlo Balkanyi Photography, Omorovicza)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom