Close
A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

A Holtodiglan sztárja szerelmes lett Magyarországba

Rosamund Pike az elmúlt évek igencsak foglalkoztatott színésznője, aki hátborzongató alakításával feledhetetlenné tette a Holtodiglan című filmet. A Condé Nast Traveler interjút készített vele, ami alapján el is hihetjük, hogy nagyon megszerette Budapestet a napokban debütáló Radioactive című film forgatása során.

A film Marie Curie lengyel származású, Nobel-díjas fizikus és kémikus hihetetlen életét dolgozza fel. A címszereplő, Rosamund Pike az interjúban Párizshoz hasonlította Budapestet – annál is inkább, mert a filmben is a francia fővárost alakították a belvárosi utcák.

Az interjúból kiderül, hogy a Parlamenthez közel, egy lakásban élt a forgatás alatt. Szerette, hogy nincs annyi turista, mint például az említett Párizsban vagy London utcáin.

Említette a különleges hangulatú Zoltán utcát, ami már megannyi filmben szerepelt, de a Néprajzi Múzeumban is forgattak, amely a Sorbonne Egyetem egyik előadóját imitálta.

Pozitívan nyilatkozott a Brody House-ról is.

Szabadidejében a Balatonon is járt, ahol Tihany tetszett neki a legjobban, és a Krisna-völgybe is eljutott a családjával. Mi több, Pike élete vegetáriánus fogását is ott ette! Gyerekeivel a fővárosban jártak a Flippermúzeumban is.

Ha pedig budapesti étterem, akkor a családias Rosenstein Vendéglőt emelte ki, azonbelül is a libafogásokat.

A legmeglepőbb, hogy dicshimnuszt zengett a libatollal készült párnákról. Ilyet sem hallunk sűrűn! Persze egy világsztárnak fontos a pihentető alvás, így érthető, hogy ennyire feldobták a párnák.

Budapest romantikus utcái közül az egyik az Andrássy út, ahol megtapasztalhatta az Omorovicza Spa szolgáltatásait, és azt mesélte, hogy a Magyar Királynő Permetből azóta is mindig tart magánál egyet. Örülünk, hogy ennyire szívébe zárta az országot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Getty Images, Budapest Noir, Rosenstein Vendéglő/Laszlo Balkanyi Photography, Omorovicza)

FOLYTASD EZZEL
Nem hiszed el, mennyit fog valaki egyetlen Bob Dylan-dalért fizetni
Valami egészen kivételes dologban gyönyörködhetünk az égen május utolsó napján
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom