A kaliforniai álmot nem épp így képzelnénk el

Kaliforniába csöppentünk, azon belül is Sonomába. Egy erdős, lejtős terepen járunk, Moon Retreat völgyében, ahol egy egészen mutatós faházban gyönyörködhetünk.

Az épületelemek hálózata egy betonalapon helyezkedik el, és miközben U alakban csavarodik meg, a megteremtett központi tér az erdővel néz farkasszemet.

A szabadtéri medence és gyógyfürdő egyfajta spirituális utazókamra szerepét tölti be, amely az anyatermészet és az ember alkotta környezet között teremti meg a tökéletes kapcsot. Fa, fém, beton és üveg.

Az ingatlan tervezői mindent megtettek azért, hogy az épületegyüttes ne betolakodóként ékeskedjen az erdő közepén,

a minimalista hangulatot és a természetes hatást a fehér falak, valamint a kortárs bútorok teszik teljessé.

A kaliforniai életérzést és álmot talán nem így képzelné el a 21. századi ember megannyi popkulturális hatás után, de ha úgy tetszik, a Moon Retreat völgyében fekvő birodalom azon kevesek álma, akik távol maradnának Kalifornia szédítő tömegvonzásától.

Ez is érdekelhet:

Vihar által kitépett fákból épült ez a Dolomitokra néző ház

Környezettudatos és elképesztően egyedi; nagyra értékeljük az ilyet.

kalifornia | otthon | Moon Retreat | Moon Retreat völgy

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom