Close
A kaliforniai álmot nem épp így képzelnénk el

A kaliforniai álmot nem épp így képzelnénk el

Kaliforniába csöppentünk, azon belül is Sonomába. Egy erdős, lejtős terepen járunk, Moon Retreat völgyében, ahol egy egészen mutatós faházban gyönyörködhetünk.

Az épületelemek hálózata egy betonalapon helyezkedik el, és miközben U alakban csavarodik meg, a megteremtett központi tér az erdővel néz farkasszemet.

A szabadtéri medence és gyógyfürdő egyfajta spirituális utazókamra szerepét tölti be, amely az anyatermészet és az ember alkotta környezet között teremti meg a tökéletes kapcsot. Fa, fém, beton és üveg.

Az ingatlan tervezői mindent megtettek azért, hogy az épületegyüttes ne betolakodóként ékeskedjen az erdő közepén,

a minimalista hangulatot és a természetes hatást a fehér falak, valamint a kortárs bútorok teszik teljessé.

A kaliforniai életérzést és álmot talán nem így képzelné el a 21. századi ember megannyi popkulturális hatás után, de ha úgy tetszik, a Moon Retreat völgyében fekvő birodalom azon kevesek álma, akik távol maradnának Kalifornia szédítő tömegvonzásától.

Ez is érdekelhet:

otthon | Moon Retreat völgy | kalifornia | Moon Retreat

FOLYTASD EZZEL

Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Egy életen át elnéznénk a naplementét ebből a kétszáz éves pajtaházból

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram