A kisvállalkozásokat jobban szeretik a vásárlók

A kisvállalkozások úgy igyekeznek érvényesülni a piacon, hogy mindent megtesznek az elégedettség elérése érdekében. Az érdeklődőknek ez imponál, ezért szívesebben vásárolnak náluk.

 

A vásárlók érzik termékeikben a szeretetet és a törődést, emiatt különlegesnek és sokkal inkább megbecsülve érzik magukat. A kisvállalkozók figyelnek a részletekre, igyekeznek minden kérést teljesíteni, ezáltal egy személyre szabott vásárlói élményt nyújtanak.

 

Sok vállalkozás videót készít például a rendelések becsomagolásáról, amit közösségi média felületeken osztanak meg. Mutatós és egyedi nyomtatott ragasztószalag használatával, matricákkal, egy személyes üzenettel pedig még egyedülállóbbá teszik azt.

 

A közösségi média ereje

 

A kisvállalkozásoknak általában nincs anyagi forrásuk nagy marketingkampányok finanszírozására. A közösségi média erejét felhasználva azonban hasonló, ha nem sokkal kiemelkedőbb eredményeket lehet elérni. Egy vásárlói közösséget tudatosan is kialakíthatnak.

 

Egy igényesen megvágott videó a termékekről, a vállalkozás működéséről, a csomagolásról vagy a tulajdonos elhivatottságáról nagy sikert arathat. Kreatív ötletekkel hamar lehet érdeklődőket generálni, utána pedig akár csak a minőségi termékek láttán is vásárlóvá válnak.

 

A kisvállalkozásoknak sem kell kicsiben gondolkozni! Könnyen be lehet törni a közösségi média segítségével a nemzetközi piacra is. Ha a különböző vizuális tartalmak ötletesek, akkor jelentős tömeget mozgathatnak meg. A hír gyorsan terjed ezeken a platformokon, ezért érdemes felkészülni a hirtelen nagy mennyiségű forgalomra.

 

A gyorsabb növekedés érdekében ajánlott meglovagolni az aktuális trendeket, már ha a vállalkozás arculatába illik ez a vonal. Elég lehet az is, ha a termékeket, a csomagolást, a működést és a lelkesedést éreztetik a vásárlóval.

 

Mivel lehet megfűszerezni?

 

Nemcsak a termék fontos, hanem annak tálalása is. A kisvállalkozások nagy hangsúlyt fektetnek a csomagolás esztétikájára. Az lebeg a szemük előtt, hogy a vásárlóban kellemes érzések keletkezzenek már a csomag kézhezvételétől kezdve.

 

A rendelési folyamat során is fokozottan odafigyelnek a kommunikációra. Igyekeznek a kisvállalkozók az ügyfelek kéréseit teljesíteni, ezáltal egy személyre szabott vásárlói élményben lehet részük.

 

A csomagolásnál előszeretettel használnak például környezetbarát töltőanyagot. A vállalkozás logóját igyekeznek minél több részletbe belecsempészni. Ha nem kézműves termékről van szó, akkor is érződik, hogy a kisvállalkozó szívét-lelkét beletette a rendelés összekészítésébe.

 

A kisvállalkozásoké a jövő

 

Egyre több érdeklődő teszi le a voksát kisvállalkozások mellett. Természetesen lehetetlen mindent beszerezni tőlük. Különleges vásárlói élményt nyújtanak azonban, és odafigyelnek termékeikre. A részletekre is nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen például a Logózott ragasztószalag oldaláról szerzik be minőségi kiegészítőiket.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom