A legtrendibb marketing fogások – Mit csinál egy PPC ügynökség?

PPC és performansz marketing – Ha gyakran hallod ezeket a kifejezéseket, de sose merted megkérdezni, hogy mit jelentenek, jó helyen jársz! Ebben a cikkben összeszedtük, hogy mit jelent a PPC és mivel foglalkozik egy performansz marketing ügynökség.

PPC és performansz marketing – Ha gyakran hallod ezeket a kifejezéseket, de sose merted megkérdezni, hogy mit jelentenek, jó helyen jársz! Ebben a cikkben összeszedtük, hogy mit jelent a PPC és mivel foglalkozik egy performansz marketing ügynökség.

Mit jelent a PPC?

A PPC (pay-per-click), vagyis a kattintás alapú hirdetés egy olyan performance marketing ügynökség szolgáltatás, amely segít abban, hogy weboldaladra minél több érdeklődő látogatót vonzhass. Ezzel növelheted a weboldalad ismertségét, a konverzióidat és a megtérülésedet is. De mit csinál pontosan egy PPC ügynökség? 

Mivel foglalkozik egy PPC ügynökség?

Egy PPC ügynökség olyan szakemberekből áll, akik naprakészek a legújabb PPC trendekkel, platformokkal és eszközökkel. Ők tudják, hogy milyen hirdetésekre, kulcsszavakra és ajánlatokra van szükséged ahhoz, hogy weboldalad a legjobban teljesítsen a kattintás alapú hirdetési rendszerekben.

Egy PPC ügynökség nem csak a hirdetéseid létrehozásával és kezelésével foglalkozik, hanem a teljes PPC kampányod megálmodásával is. Segít abban, hogy a hirdetéseidet a legmegfelelőbb célközönségnek jelenítsd meg, és optimalizáld a hirdetési költségeidet. Ezzel maximalizálhatod a hirdetéseid hatékonyságát, és növelheted a weboldalad forgalmát.

A PPC ügynökségek előnyei

Egy PPC ügynökség előnye, hogy nem csak a rövid távú eredményekre törekszik, hanem a hosszú távú növekedésre is. Folyamatosan méri és elemzi a hirdetéseid teljesítményét, és javaslatokat tesz a további fejlesztésekre. Egy PPC csapat ismeri a piacot és megérti a vállalkozásod céljait, igényeit. Célja a hosszú és sikeres együttműködés, ezért a legfontosabb számára, hogy megfeleljen az igényeidnek.

Ha szeretnéd, hogy weboldalad a lehető legtöbb potenciális ügyfelet érje el, és ezzel növeld a vállalkozásod sikerét, akkor érdemes egy PPC ügynökséget megbíznod ezzel a feladattal. Egy olyan ügynökség, mint például a HiData Digital, nem csak személyre szabott PPC szolgáltatásokat kínál, hanem több egyéb digitális marketing lehetőséget is.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Itt úgy alkotják meg az öltönyöd, mintha James Bondnak készítenék

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
A pihenés új értelmet nyer ebben az ötcsillagos szállodában
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom