Close
Meghökkentő és költői a londoni City ismeretlen arca

Meghökkentő és költői a londoni City ismeretlen arca

Nappal az üzleti világ egyik központja, éjszaka sűrű, kísérteties csendbe burkolózik a híres üzleti negyed.

Láttunk már néhány jó relaxációs videót, de ez mindent visz. A londoni Cityben mintegy 300 ezren dolgoznak, és a kézenfekvő asszociációnk róla egy afféle emberi hangyaboly az üvegirodák kupacában.

Éjszaka viszont csak egy maréknyi dolgozó és néhány takarító tesz-vesz a Cityben, ami ilyenkor már-már poétikusan csendes.

Szinte tökéletes a kontraszt, a hatalmas, sőt hatalmat szimbolizáló irodaházak hátborzongató kihaltsága, ahol csak a gépek zúgása hallatszik. Rendkívül különös, mégis bizonyos tekintetben felülmúlhatatlan ez a videó. Mert mi is lehetne a következő lépés ebben a műfajban? Talán a bulinegyed nappal?

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom