Close
A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

Betonfal takarja el, hogy aztán belül csak ámulj és bámulj.

Santa Cruz-ban épült meg a Casa 54 névre keresztelt medencés villa a Sommet építészstúdió jóvoltából, akik nem komplikálták túl a paramétereket: ötvennégy méter hosszú, egyszintes, variálatlan téglatest a ház. A domináns alkotóanyag a beton, ami kívülről elsőre elég ridegnek tűnik – viszont amint belépünk a házba, máris ott vár a modernista pompa.

A belső tereket letisztult színvilág jellemzi, amivel ellensúlyozzák a látszóbetont: márványpadló fut végig a házon, amelyet melegebbé tesz a fa könyvespolcrendszer a nappaliban és a ház többi részében is.

Megnyerő villa és mostmár azt is tudjuk, hány méter pontosan Bolíviában a luxus.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Cristóbal Palma) 

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom