A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

Betonfal takarja el, hogy aztán belül csak ámulj és bámulj.

Santa Cruz-ban épült meg a Casa 54 névre keresztelt medencés villa a Sommet építészstúdió jóvoltából, akik nem komplikálták túl a paramétereket: ötvennégy méter hosszú, egyszintes, variálatlan téglatest a ház. A domináns alkotóanyag a beton, ami kívülről elsőre elég ridegnek tűnik – viszont amint belépünk a házba, máris ott vár a modernista pompa.

A belső tereket letisztult színvilág jellemzi, amivel ellensúlyozzák a látszóbetont: márványpadló fut végig a házon, amelyet melegebbé tesz a fa könyvespolcrendszer a nappaliban és a ház többi részében is.

Megnyerő villa és mostmár azt is tudjuk, hány méter pontosan Bolíviában a luxus.

Ez is érdekelhet:

A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A ház a Szent Lőrinc-folyóra tekint, mi pedig kerekre nyílt ámulattal a villára.

(Fotók: Cristóbal Palma) 

medence | santa cruz | luxus | ház | villa

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom