Close
A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

A luxus Bolíviában ezentúl ötvennégy méter hosszú

Betonfal takarja el, hogy aztán belül csak ámulj és bámulj.

Santa Cruz-ban épült meg a Casa 54 névre keresztelt medencés villa a Sommet építészstúdió jóvoltából, akik nem komplikálták túl a paramétereket: ötvennégy méter hosszú, egyszintes, variálatlan téglatest a ház. A domináns alkotóanyag a beton, ami kívülről elsőre elég ridegnek tűnik – viszont amint belépünk a házba, máris ott vár a modernista pompa.

A belső tereket letisztult színvilág jellemzi, amivel ellensúlyozzák a látszóbetont: márványpadló fut végig a házon, amelyet melegebbé tesz a fa könyvespolcrendszer a nappaliban és a ház többi részében is.

Megnyerő villa és mostmár azt is tudjuk, hány méter pontosan Bolíviában a luxus.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Cristóbal Palma) 

luxusvilla | beton | dizájn | ház | villa

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram