Close
A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A ház a Szent Lőrinc-folyóra tekint, mi pedig kerekre nyílt ámulattal a villára.

A quebec-i Anne Carrier építésziroda tervezte meg ezt a Cap-aux-Corbeux-ban épült rezidenciát egy erdős domboldalon. A 240 négyzetméteres épület és a belőle nyíló kilátás is annyira maxpontos, hogy még mindig csak pislogunk, milyen szép az egész.

Az óriási ablakokkal és fedett panorámateraszokkal kialakított otthonban egyszerre élvezhetjük a fatakarásban a magánszférát egy nagyon fényes enteriőrben. A tervezők azt szerették volna elérni, hogy a ház

egy évszakokkal változó műalkotás legyen,

ami szerintünk maradéktalanul sikerült is, ugyanis a ragyogó napfény és a csillogó hófödteség is elképesztően jól áll neki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Maxime Brouillette) 

kanada | víkendház | ház | terasz | erdő

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram