Close
A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A ház a Szent Lőrinc-folyóra tekint, mi pedig kerekre nyílt ámulattal a villára.

A quebec-i Anne Carrier építésziroda tervezte meg ezt a Cap-aux-Corbeux-ban épült rezidenciát egy erdős domboldalon. A 240 négyzetméteres épület és a belőle nyíló kilátás is annyira maxpontos, hogy még mindig csak pislogunk, milyen szép az egész.

Az óriási ablakokkal és fedett panorámateraszokkal kialakított otthonban egyszerre élvezhetjük a fatakarásban a magánszférát egy nagyon fényes enteriőrben. A tervezők azt szerették volna elérni, hogy a ház

egy évszakokkal változó műalkotás legyen,

ami szerintünk maradéktalanul sikerült is, ugyanis a ragyogó napfény és a csillogó hófödteség is elképesztően jól áll neki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Maxime Brouillette) 

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom