Close
A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A pazar enyhe kifejezés erre a kanadai villára

A ház a Szent Lőrinc-folyóra tekint, mi pedig kerekre nyílt ámulattal a villára.

A quebec-i Anne Carrier építésziroda tervezte meg ezt a Cap-aux-Corbeux-ban épült rezidenciát egy erdős domboldalon. A 240 négyzetméteres épület és a belőle nyíló kilátás is annyira maxpontos, hogy még mindig csak pislogunk, milyen szép az egész.

Az óriási ablakokkal és fedett panorámateraszokkal kialakított otthonban egyszerre élvezhetjük a fatakarásban a magánszférát egy nagyon fényes enteriőrben. A tervezők azt szerették volna elérni, hogy a ház

egy évszakokkal változó műalkotás legyen,

ami szerintünk maradéktalanul sikerült is, ugyanis a ragyogó napfény és a csillogó hófödteség is elképesztően jól áll neki.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Maxime Brouillette) 

FOLYTASD EZZEL
Így néz ki a Google új campusa, amelyet a BIG és a Heatherwick Studio tervezett
Ilyen belülről a világ egyik legnépszerűbb komikájának New York-i lakása
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom