Close
A Slow Life-nak is odacsapott a koronavírus

A Slow Life-nak is odacsapott a koronavírus

Egy újabb kiállítás, amelyet az online térbe kényszerített a járvány.

A koblenzi Ludwig Museum virtuálisan bejárhatóvá tette a teljes múzeumot és a kiállítótereket, így a Slow Life kiállítás is megtekinthető az alábbi oldalon.

A tárlat a budapesti Ludwig kurátori csapatának ötletén alapul, de a világjárvány következtében itthon csak online formában valósult meg. A kiállítás 2020 őszén nyílt meg Németországban, a vírushelyzet azonban a koblenzi Ludwigot is bezárásra kényszerítette. A hányattatott sorsú válogatás így ismét az online térbe kényszerült, de a virtuális túra segítségével legalább még többen láthatják!

A séta a múzeum külső kapujából indul, a nyilak és körök segítségével navigálhatsz a terekben.

FOLYTASD EZZEL
Ha már tavasz van, fesztivál is lesz Budapesten
„Egy a Természettel” – Vadászati és Természeti Világkiállítás, Budapest
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom