Close
A Spitzbergák elveszett világa mindig nyugtatóan hat a lélekre

A Spitzbergák elveszett világa mindig nyugtatóan hat a lélekre

A határzár miatt gyakran úgy érezhetjük, hogy el vagyunk szigetelve a nagyvilágtól, a nehezebb percekben talán még halljuk is, amint a golyóbis felfedezésre váró ékszerdobozai szólnak hozzánk.

Éppen ezért elég messzire kalandoztunk most lélekcsillapításként, egészen a távoli észak jeges vizeire, a világ egyik legészakibb lakott vidékére, a Spitzbergákra, amelynek a fővárosában sem meghalni, sem megszületni nem szabad. A kisfilm az austini Benjamin GS munkája, köszönjük neki.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom