Close
A koronavírusnak köszönhetően születik újjá a világ leghíresebb zebrája

A koronavírusnak köszönhetően születik újjá a világ leghíresebb zebrája

Nincs forgalom, szóval újra lehet festeni.

A londoni Abbey Road a brit főváros egyik legnépszerűbb turistamágnese, amely 2010 óta pontosan olyan védettséget élvez, mint bármelyik történelmi emlékmű vagy épület. A kereszteződés azért híres, mert ez a hely szerepel a Beatles 1969-es Abbey Road című kultikus albumának borítóján.

A fotózás egyébként 1969. augusztus 8-án délelőtt zajlott, a képeket egy szabadúszó fotós, Iain Macmillan készítette. Amíg a zenekar tagjai átkeltek az úton, a forgalmat megállította egy közlekedési rendőr.

Mivel a járvány miatt bejelentett szigorítások következtében London forgalma jelentősen csökkent, a helyi önkormányzat úgy döntött, itt az idő újrafesteni a legendás zebrát.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom