Close
A koronavírusnak köszönhetően születik újjá a világ leghíresebb zebrája

A koronavírusnak köszönhetően születik újjá a világ leghíresebb zebrája

Nincs forgalom, szóval újra lehet festeni.

A londoni Abbey Road a brit főváros egyik legnépszerűbb turistamágnese, amely 2010 óta pontosan olyan védettséget élvez, mint bármelyik történelmi emlékmű vagy épület. A kereszteződés azért híres, mert ez a hely szerepel a Beatles 1969-es Abbey Road című kultikus albumának borítóján.

A fotózás egyébként 1969. augusztus 8-án délelőtt zajlott, a képeket egy szabadúszó fotós, Iain Macmillan készítette. Amíg a zenekar tagjai átkeltek az úton, a forgalmat megállította egy közlekedési rendőr.

Mivel a járvány miatt bejelentett szigorítások következtében London forgalma jelentősen csökkent, a helyi önkormányzat úgy döntött, itt az idő újrafesteni a legendás zebrát.

űtkelő | abbey road | Beatles | london | járvány

FOLYTASD EZZEL

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Hét program, amit látnod kell a Liszt Ünnepen

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom