Close
Népszerű üdülőhelyre menekítette szuperjachtjait az orosz milliárdos a lefoglalás elől

Népszerű üdülőhelyre menekítette szuperjachtjait az orosz milliárdos a lefoglalás elől

Egy Roman Abramovicshoz köthető szuperjacht kötött ki kedden a törökországi Marmaris üdülőhelyen – adta hírül a Reuters egy meg nem nevezett kikötői forrásra hivatkozva. A hajó egy nappal azt követően érkezett be, hogy az orosz milliárdos másik jachtja kikötött Bodrumnál.

Az Eclipse a világ egyik legnagyobb szuperjachtja. 162,5 méter hosszú, Bermuda zászlaja alatt hajózik, két helikopter-leszállóhelyet, kilenc fedélzetet, egy úszómedencét és beépített rakétavédelmi rendszert is tartalmaz. A Marine Traffic adatai szerint

Kréta és Rodosz szigeteitől délkeletre cirkált, mielőtt Marmarisba érkezett.

Az adatok azt is megmutatták, hogy a másik szuperhajó, a Solaris az Eclipse-től nyolcvan kilométerre, Bodrumban kötött ki, útja során pedig kikerülte azoknak az EU-s országoknak a vizeit, ahol az orosz szankciók értelmében lefoglalhatták volna.

Sajtóértesülések szerint azonban semmi nem utalt arra, hogy Abramovics valamelyik hajó fedélzetén lenne.

Ahogyan arról a Roadster is beszámolt, a múlt héten az orosz milliárdos magánrepülőgépével Moszkvába repült Isztambulból, az adatok szerint pedig három nap alatt ez volt a második útja az Abramovicshoz köthető repülőgépnek a török ​​város és az orosz főváros között.

(Forrás: Reuters, fotó: Getty Images)

orosz szankció | oroszország | orosz oligarcha | hajó | jacht

FOLYTASD EZZEL

Hamarosan akár a tiéd is lehet egy ingyen repjegy ebbe a kedvelt távoli metropoliszba

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram