Close
Tökéletes magyarsággal koccinthatunk Adrien Brodyval

Tökéletes magyarsággal koccinthatunk Adrien Brodyval

Adrien Brody a Johnnie Walker legújabb reklámjában tűnik fel, és egy olyan kifejezéssel emeli a poharát, ami nekünk nagyon ismerős, de másoknak részeinek rendszerint beletörik a nyelve.

“Egészségedre!” – így köszönti Adrien Brody a magyar nézőket a Johnnie Walker legújabb reklámfilmjében.

Adrien Brody 2002-ben vált világszerte ismertté, amikor megkapta az Oscar-díjat A zongorista című film főszerepében nyújtott alakításáért. Magyar családi gyökereiről azonban már kevesebben tudnak: Brody édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. “A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz, és álmodjak nagyot” – emlékezett meg szüleiről Adrien Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal: ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott Ragadozók című filmjében, 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár arra inspirálja a nézőket, találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg álmaikat a világgal. Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: “Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Amikor dolgozhatok, még nagyobb hálát érzek azért, hogy továbbra is azt csinálhatom, amit szeretek. A kampány szellemisége közel áll az enyémhez: folyton új kihívásokat állítani magam elé, és feszegetni a határaimat.”

Adrien Brody életfilozófiája nagyon közel áll a Johnnie Walker által képviselt értékekhez, ezért is kapta ő a márka legújabb reklámfilmjének főszerepét. “A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében” – véli Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszöntse a magyarokat. “Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – nyilatkozta Adrien Brody.

A színész azonban nemcsak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: “Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll.”

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a reklám több nyelven is elkészült, Brody például a román whiskeykedvelőket románul köszöntötte.

FOLYTASD EZZEL
Még jobb lett Európa legjobb katélyszállója, megnyitott a Clarisse
Készítsd el azt a koktélt, amit Jeff Bridges tett legendássá!
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom