Close
Tökéletes magyarsággal koccinthatunk Adrien Brodyval

Tökéletes magyarsággal koccinthatunk Adrien Brodyval

Adrien Brody a Johnnie Walker legújabb reklámjában tűnik fel, és egy olyan kifejezéssel emeli a poharát, ami nekünk nagyon ismerős, de másoknak részeinek rendszerint beletörik a nyelve.

“Egészségedre!” – így köszönti Adrien Brody a magyar nézőket a Johnnie Walker legújabb reklámfilmjében.

Adrien Brody 2002-ben vált világszerte ismertté, amikor megkapta az Oscar-díjat A zongorista című film főszerepében nyújtott alakításáért. Magyar családi gyökereiről azonban már kevesebben tudnak: Brody édesanyja, Plachy Sylvia fotóművész 1956-ban emigrált az Egyesült Államokba. “A legnagyobb hatással édesanyám és édesapám volt rám, akik fáradhatatlanul dolgoztak, és arra bátorítottak, hogy mindig legyek hű önmagamhoz, és álmodjak nagyot” – emlékezett meg szüleiről Adrien Brody. A filmszínész eddigi munkássága során több alkalommal együttműködött már magyar alkotókkal: ő játszotta például a főszerepet Antal Nimród rendező 2010-ben bemutatott Ragadozók című filmjében, 2013-ban pedig több héten át Budapesten tartózkodott a – szintén magyar származású – Harry Houdini életét bemutató sorozat forgatása idején.

A Johnnie Walker új reklámfilmjének főszereplőjeként a hollywoodi sztár arra inspirálja a nézőket, találják meg belső motivációjukat, álmodjanak nagyot, és osszák meg álmaikat a világgal. Brody úgy véli, hogy erre most mindennél nagyobb szükség van: “Az idő még értékesebbé vált. Élvezem, hogy kreatívan vehetek részt valamiben. Amikor dolgozhatok, még nagyobb hálát érzek azért, hogy továbbra is azt csinálhatom, amit szeretek. A kampány szellemisége közel áll az enyémhez: folyton új kihívásokat állítani magam elé, és feszegetni a határaimat.”

Adrien Brody életfilozófiája nagyon közel áll a Johnnie Walker által képviselt értékekhez, ezért is kapta ő a márka legújabb reklámfilmjének főszerepét. “A társasági életben a Johnnie Walker mindig is központi szerepet töltött be. Évszázadok óta összehozzuk az embereket. Napjainkban ez aktuálisabb, mint valaha. Adrien Brody közreműködésével most azon dolgozunk, hogy közös kulturális értékeinkre építve segítsünk a barátságok, a társas kapcsolatok újraépítésében” – véli Fejes Dóra és Fardin Ahmadyar, a Diageo Kelet-Európa Whisky márkavezetői.

A Johnnie Walker a mögöttünk álló, kihívásokkal teli közel két év után arra kívánja inspirálni az embereket, hogy ne adják fel, és menjenek előre, küzdjenek tovább. Annak érdekében, hogy ezt a motiváló üzenetet minél hatékonyabban juttathassák el a nézőkhöz, úgy döntöttek, hogy a film főszereplője anyanyelvén köszöntse a magyarokat. “Nagyon élveztem, hogy magyarul koccinthatok a közönségemmel!” – nyilatkozta Adrien Brody.

A színész azonban nemcsak a film főszerepét vállalta el, hanem a zeneszerzésben is közreműködött: “Annyira megihletett ez a kampány, hogy felajánlottam, remixelem a zenét a videóhoz. A beatek készítése régi szenvedélyem. Akkor is tovább megyünk, ha az egész világ megáll.”

A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a reklám több nyelven is elkészült, Brody például a román whiskeykedvelőket románul köszöntötte.

adrien brody | egészségedre | reklám | whiskey

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram