A Roadster Podcast legújabb részében egy igazi szakértővel, Metzger Lászlóval négy fantasztikus finomságot kóstolunk végig.
“Jóból is megárt a sok, kivéve ha jó whiskyről van szó, mert abból sosem elég.”
Mark Twain gondolata az aranyló spirituszról legalább annyira időtlen, mint a regényei. Még akkor is egyetértünk vele, ha a mértékletes alkolholfogyasztás hívei vagyunk, hiszen egy olyan italról beszélünk, ami egyszerre izgalmas és megunhatatlan. A Roadster Podcast legújabb részében egy igazi szakértővel, Metzger Lászlóval négy fantasztikus finomságot kóstolunk végig. Kik ők? A skót whiskyk aranycsapata, amelyben minden poszton klasszisok játszanak.
1. Glenfiddich IPA
2. Monkey Shoulder
3. Bruichladdich Islay Barley
4. Port Charlotte Scottish Barley
Körbejárjuk, hogyan készülnek, milyen skót whiskyvidékről származnak, hogyan kell kóstolni őket, mit jelent a tőzeges íz, mi a single malt és a blended whisky között a különbség, miért lett majomválluk a lepárlók dolgozóinak a 19. században, és persze azt is megpróbáljuk elmondani, milyen nagyszerű az ízviláguk.
Korábban ginekről beszélgettünk, azt a podcastet is érdemes meghallgatni.
FOLYTASD EZZEL
