Close
Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Nyomtak egy erős F5-öt az Airbnb hivatalos oldalán és mintegy kétezer új szálláshellyel bővítették a kínálatot – méghozzá a legfelsőbb kategóriában. 

Airbnb Luxe néven fut a szálláshelyközvetítő oldal új szolgáltatása, amiből kitalálható, hogy prémium kategóriás (átlagban éjszakánként kétezer dolláros) átmeneti otthonok közül válogathatunk a nyárra, így akár kastélyt, privát szigetet, tengerparti villát, hírességek rezidenciáját vagy akár egy egész falut is kibérelhetünk elsősorban Európa, a Karib-térség és az Egyesült Államok területén.

Rendíkvül szigorú feltételek mellett kerülhetett fel egy szálláshely az Airbnb Luxe kétezer ingatlant tartalmazó platformjára: háromszáznál is több kritériumnak kellett megfelelni a csatlakozáshoz.

A szokásos leíráson kívül a kibővült bemutatkozó oldalakon olyan pluszdolgokat találunk, mint a lakást vagy a házat körülvevő környezet részletes leírása, illetve a szolgáltatások ismertetése a söfőrtől kezdve a komornyikon át a séfig.

Jó hír, hogy valamennyi, Airbnb Luxe-on lefoglalt szálláshoz egy-egy ingyenes guide is tartozik, aki például városnéző túrákat és egyedi útvonalakat ajánl a vendégeknek, de megszervezi a reptéri transzfert és rá lehet bízni az asztalfoglalást is egy Michelin-csillagos étteremben.

És hogy miből válogathatunk? Első klikkelésre máris a kedvenceink közé került ez az ötvenkét személyes resort egy polinéziai magánszigeten, ez a minimalista három hálószobás faház egy új-zélandi tó partján, de szívesen lefoglalnánk ezt a négyszobás penthouse-t London Mayfair negyedében is.

Ínyenceknek és kalandoroknak ott van egy középkori vár Toszkánában, az író Ian Fleming jamaicai villája, vagy akár egy egész falu, az olaszországi Buonconvento.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

airbnb | vakáció | lakás | bérlés | nyaraló

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram