Close
Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Nyomtak egy erős F5-öt az Airbnb hivatalos oldalán és mintegy kétezer új szálláshellyel bővítették a kínálatot – méghozzá a legfelsőbb kategóriában. 

Airbnb Luxe néven fut a szálláshelyközvetítő oldal új szolgáltatása, amiből kitalálható, hogy prémium kategóriás (átlagban éjszakánként kétezer dolláros) átmeneti otthonok közül válogathatunk a nyárra, így akár kastélyt, privát szigetet, tengerparti villát, hírességek rezidenciáját vagy akár egy egész falut is kibérelhetünk elsősorban Európa, a Karib-térség és az Egyesült Államok területén.

Rendíkvül szigorú feltételek mellett kerülhetett fel egy szálláshely az Airbnb Luxe kétezer ingatlant tartalmazó platformjára: háromszáznál is több kritériumnak kellett megfelelni a csatlakozáshoz.

A szokásos leíráson kívül a kibővült bemutatkozó oldalakon olyan pluszdolgokat találunk, mint a lakást vagy a házat körülvevő környezet részletes leírása, illetve a szolgáltatások ismertetése a söfőrtől kezdve a komornyikon át a séfig.

Jó hír, hogy valamennyi, Airbnb Luxe-on lefoglalt szálláshoz egy-egy ingyenes guide is tartozik, aki például városnéző túrákat és egyedi útvonalakat ajánl a vendégeknek, de megszervezi a reptéri transzfert és rá lehet bízni az asztalfoglalást is egy Michelin-csillagos étteremben.

És hogy miből válogathatunk? Első klikkelésre máris a kedvenceink közé került ez az ötvenkét személyes resort egy polinéziai magánszigeten, ez a minimalista három hálószobás faház egy új-zélandi tó partján, de szívesen lefoglalnánk ezt a négyszobás penthouse-t London Mayfair negyedében is.

Ínyenceknek és kalandoroknak ott van egy középkori vár Toszkánában, az író Ian Fleming jamaicai villája, vagy akár egy egész falu, az olaszországi Buonconvento.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom