Close
Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Várat, középkori falut és híres író által tulajdonolt nyaralót is bérelhetünk az Airbnb Luxe-on

Nyomtak egy erős F5-öt az Airbnb hivatalos oldalán és mintegy kétezer új szálláshellyel bővítették a kínálatot – méghozzá a legfelsőbb kategóriában. 

Airbnb Luxe néven fut a szálláshelyközvetítő oldal új szolgáltatása, amiből kitalálható, hogy prémium kategóriás (átlagban éjszakánként kétezer dolláros) átmeneti otthonok közül válogathatunk a nyárra, így akár kastélyt, privát szigetet, tengerparti villát, hírességek rezidenciáját vagy akár egy egész falut is kibérelhetünk elsősorban Európa, a Karib-térség és az Egyesült Államok területén.

Rendíkvül szigorú feltételek mellett kerülhetett fel egy szálláshely az Airbnb Luxe kétezer ingatlant tartalmazó platformjára: háromszáznál is több kritériumnak kellett megfelelni a csatlakozáshoz.

A szokásos leíráson kívül a kibővült bemutatkozó oldalakon olyan pluszdolgokat találunk, mint a lakást vagy a házat körülvevő környezet részletes leírása, illetve a szolgáltatások ismertetése a söfőrtől kezdve a komornyikon át a séfig.

Jó hír, hogy valamennyi, Airbnb Luxe-on lefoglalt szálláshoz egy-egy ingyenes guide is tartozik, aki például városnéző túrákat és egyedi útvonalakat ajánl a vendégeknek, de megszervezi a reptéri transzfert és rá lehet bízni az asztalfoglalást is egy Michelin-csillagos étteremben.

És hogy miből válogathatunk? Első klikkelésre máris a kedvenceink közé került ez az ötvenkét személyes resort egy polinéziai magánszigeten, ez a minimalista három hálószobás faház egy új-zélandi tó partján, de szívesen lefoglalnánk ezt a négyszobás penthouse-t London Mayfair negyedében is.

Ínyenceknek és kalandoroknak ott van egy középkori vár Toszkánában, az író Ian Fleming jamaicai villája, vagy akár egy egész falu, az olaszországi Buonconvento.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom