Olyan lakást nyitott meg néhány napra az Airbnb, hogy tátva maradt a szánk

A Moulin Rouge piros malmában egy titkos lakás rejtőzik, melynek a belső terét most úgy alakították át, hogy időutazásra repítse a vendégeket.

Kialakítottak benne egy századfordulós budoirt, tele bájos kis szecessziós kiegészítőkkel, például egy papírszínpaddal, öltözővel, de van ott egy bebútorozott, pazar tetőterasz is, amely ideális helyszín az előadás előtti vagy utáni koktélhoz.

Arról, hogy minden részlet stimmeljen a korhűség tekintetében, Jean-Claude Yon francia történész gondoskodott. Mint mondta, a századfordulón virágzó francia kultúrának és művészetnek nincs ikonikusabb műemléke, mint a Moulin Rouge.

Néhány szerencsés vendég nemcsak eltölthet egy éjszakát a különleges szobában, de bepillanthat a vörös függöny mögé is,

miután backstage belépőt kap a színházba, emellett egy hagyományos, háromfogásos francia menü is várja, és a legjobb ülőhelyek a Moulin Rouge Féerie című előadásán - mindezt pedig megkaphatja pusztán egy eurórért, ha elég gyors, szemfüles és persze szerencséje is van.

Ugyanis mindössze három, két főre szóló éjszaka áll rendelkezésre arra, hogy kipróbáljuk az élményt: június 13-i, 20-i és 27-i dátummal. Foglalni május 17-én 19 órától lehet ezen a linken.

Ha szerencsével járunk, és Párizs felé vesszük az irányt, akkor érdemes megismerkednünk néhány jó tanáccsal, de ráhangolódásként megnézhetjük ezt a hihetetlenül vicces videót is, ami teljesen új szemszögből mutatja be a várost.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Airbnb)

moulin rouge | párizs | airbnb | kabaré | budoir

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom