Close
Olyan lakást nyitott meg néhány napra az Airbnb, hogy tátva maradt a szánk

Olyan lakást nyitott meg néhány napra az Airbnb, hogy tátva maradt a szánk

A Moulin Rouge piros malmában egy titkos lakás rejtőzik, melynek a belső terét most úgy alakították át, hogy időutazásra repítse a vendégeket.

Kialakítottak benne egy századfordulós budoirt, tele bájos kis szecessziós kiegészítőkkel, például egy papírszínpaddal, öltözővel, de van ott egy bebútorozott, pazar tetőterasz is, amely ideális helyszín az előadás előtti vagy utáni koktélhoz.

Arról, hogy minden részlet stimmeljen a korhűség tekintetében, Jean-Claude Yon francia történész gondoskodott. Mint mondta, a századfordulón virágzó francia kultúrának és művészetnek nincs ikonikusabb műemléke, mint a Moulin Rouge.

Néhány szerencsés vendég nemcsak eltölthet egy éjszakát a különleges szobában, de bepillanthat a vörös függöny mögé is,

miután backstage belépőt kap a színházba, emellett egy hagyományos, háromfogásos francia menü is várja, és a legjobb ülőhelyek a Moulin Rouge Féerie című előadásán – mindezt pedig megkaphatja pusztán egy eurórért, ha elég gyors, szemfüles és persze szerencséje is van.

Ugyanis mindössze három, két főre szóló éjszaka áll rendelkezésre arra, hogy kipróbáljuk az élményt: június 13-i, 20-i és 27-i dátummal. Foglalni május 17-én 19 órától lehet ezen a linken.

Ha szerencsével járunk, és Párizs felé vesszük az irányt, akkor érdemes megismerkednünk néhány jó tanáccsal, de ráhangolódásként megnézhetjük ezt a hihetetlenül vicces videót is, ami teljesen új szemszögből mutatja be a várost.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Airbnb)

budoir | franciaország | moulin rouge | századforduló | kabaré

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legbarátságosabb városai

Több mint 120 év után eltűnik Párizs egyik szimbóluma

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram