Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz

Júliusban egy rendhagyó vacsorasorozattal jelentkezik a Textúra Étterem. Sárközi Ákos konyhafőnök barátait invitálta meg, hogy egy négyfogásos menüsorban két fogást ő, kettőt aktuális vendége készítsen el az arra fogékony ínyenceknek. 

Négy héten keresztül négy meghívottal alkotnak majd, illetve összesen öttel, mert egy duó is érkezik a Sas utcai étterembe. A pontos programot már közzé is tették. Július 9-én Rácz Jenő, 14-én Wolf András, 21-én Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, míg 28-án Bicsár Attila is idegenben főz majd.

Bár ez téves kijelentés, mivel ismeretlenről szó sincs, hiszen mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak Sárközivel. Ezért is lett a rendezvénysorozat neve "Ákos és barátai".

Az esték 19 órakor kezdődnek majd, és négyfogásos menüsorra kell számítani, korlátlan vízfogyaszással és kávéval. Izgalmas, soha vissza nem térő gasztronómiai program, a szakma fontos hazai szereplőivel.

Bővebb információ, részletek a Textúra honlapján.

Ez is érdekelhet:
Így néz ki közelről Szlovénia első két Michelin-csillagos étterme

Nem túlzás azt állítani, hogy Szlovéniát Ana Roš tette fel a világ gasztronómiai térképére. A Hiša Franko jelenleg a világ 38. legjobb éttermének számít, júniusban pedig két Michelin-csillagos étteremmé váltak. A Roadster helyszíni riportja.

(Fotók: Textúra, Textúra-Facebook)

dudás testvérek | ákos és barátai | textúra | Wolf András | Bicsár Attila | racz jeno

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom