Négykezes vacsorákat szervez a Textúra Étterem: Sárközi Ákos barátaival együtt főz

Júliusban egy rendhagyó vacsorasorozattal jelentkezik a Textúra Étterem. Sárközi Ákos konyhafőnök barátait invitálta meg, hogy egy négyfogásos menüsorban két fogást ő, kettőt aktuális vendége készítsen el az arra fogékony ínyenceknek. 

Négy héten keresztül négy meghívottal alkotnak majd, illetve összesen öttel, mert egy duó is érkezik a Sas utcai étterembe. A pontos programot már közzé is tették. Július 9-én Rácz Jenő, 14-én Wolf András, 21-én Dudás Szabolcs és Dudás Szilárd, míg 28-án Bicsár Attila is idegenben főz majd.

Bár ez téves kijelentés, mivel ismeretlenről szó sincs, hiszen mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak Sárközivel. Ezért is lett a rendezvénysorozat neve "Ákos és barátai".

Az esték 19 órakor kezdődnek majd, és négyfogásos menüsorra kell számítani, korlátlan vízfogyaszással és kávéval. Izgalmas, soha vissza nem térő gasztronómiai program, a szakma fontos hazai szereplőivel.

Bővebb információ, részletek a Textúra honlapján.

Ez is érdekelhet:

Így néz ki közelről Szlovénia első két Michelin-csillagos étterme

Nem túlzás azt állítani, hogy Szlovéniát Ana Roš tette fel a világ gasztronómiai térképére. A Hiša Franko jelenleg a világ 38. legjobb éttermének számít, júniusban pedig két Michelin-csillagos étteremmé váltak. A Roadster helyszíni riportja.

(Fotók: Textúra, Textúra-Facebook)

vacsora | Wolf András | ákos és barátai | racz jeno | dudás testvérek

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom