Close
Árverésre bocsátják az autótörténelem legszebb kapszuláját

Árverésre bocsátják az autótörténelem legszebb kapszuláját

Klasszikus olasz autók formavilágának emlegetése esetén nehéz racionálisan használni a felsőfokú jelzőket, mert olyan mesés karosszériákat alkottak a tervezők, hogy lehetetlen szépség vagy kívánatosság szerint sorrendet felállítani.

Az viszont biztos, hogy az Alfa Romeo apró kapszulája, a Bertone által megrajzolt Giulietta Sprint Speciale biztosan szerepel az álmaink között – amelyet akár valóra is válthatunk, mert az RM Sotheby’s elárverez egy gyári állapotúra restaurált, mindössze 37 476 mérföldet futott, 1960-as gyártású példányt. Csak pénzkérdés.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: RM Sotheby’s)

alfa romeo giulietta | rm sotheby's | alfa romeo giulietta sprint speciale | oldtimer | veterán autó

FOLYTASD EZZEL

Üveggömbbe zárták a Peugeot nemrég bemutatott fastbackjét

Goodwood Festival of Speed: ahol a benzint és a sebességet még ér szeretni

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom