Close
Árverésre bocsátják az autótörténelem legszebb kapszuláját

Árverésre bocsátják az autótörténelem legszebb kapszuláját

Klasszikus olasz autók formavilágának emlegetése esetén nehéz racionálisan használni a felsőfokú jelzőket, mert olyan mesés karosszériákat alkottak a tervezők, hogy lehetetlen szépség vagy kívánatosság szerint sorrendet felállítani.

Az viszont biztos, hogy az Alfa Romeo apró kapszulája, a Bertone által megrajzolt Giulietta Sprint Speciale biztosan szerepel az álmaink között – amelyet akár valóra is válthatunk, mert az RM Sotheby’s elárverez egy gyári állapotúra restaurált, mindössze 37 476 mérföldet futott, 1960-as gyártású példányt. Csak pénzkérdés.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: RM Sotheby’s)

FOLYTASD EZZEL
Gyerekkori álom ez a gyönyörű Peugeot 504 Coupé
Az utolsó példány is elkészült a Bugatti szuperautójából
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom