Close
Úgy idézi meg az olasz aranykort egy párizsi divatház, hogy legszívesebben meg sem állnánk Nápolyig

Úgy idézi meg az olasz aranykort egy párizsi divatház, hogy legszívesebben meg sem állnánk Nápolyig

A hatvanas évek Positanója kel életre a Harmony Paris legújabb, 2018-as kollekciójában.

A kollekció neve Da Alfredo Positano, ami nem más, mint egy vaskos tisztelgés a francia főváros egyik kultikus olasz étterme előtt, amely a St Germain de Prés kerületben található, és ahol a kollekció tervezője és a brand alapítója, David Obadia sokszor megfordult gyermekkorában.

Ugyanakkor a dél-olasz kisváros és az Amalfi-part előtt is fejet hajt a divatház, ez köszön vissza a gyapjú, mohair, selyem, gyapjú crépe anyagokban, a szabásokban és a nyárias színekben, amelyekkel a tervező az Amalfi-part falvaiban található házak színét kívánta felidézni.

Ez a kollekció szerintünk tökéletesen ötvözi az olaszok beleköthetetlen, nonchalance lazaságát, a párizsiak stílusbeli magabiztosságát, és mindezt úgy sikerül hoznia a Harmony Paris-nak, hogy biccent egy nagyot a múlt felé, de közben kortárs tud maradni.

Ez is érdekelhet:

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom