Close
Úgy idézi meg az olasz aranykort egy párizsi divatház, hogy legszívesebben meg sem állnánk Nápolyig

Úgy idézi meg az olasz aranykort egy párizsi divatház, hogy legszívesebben meg sem állnánk Nápolyig

A hatvanas évek Positanója kel életre a Harmony Paris legújabb, 2018-as kollekciójában.

A kollekció neve Da Alfredo Positano, ami nem más, mint egy vaskos tisztelgés a francia főváros egyik kultikus olasz étterme előtt, amely a St Germain de Prés kerületben található, és ahol a kollekció tervezője és a brand alapítója, David Obadia sokszor megfordult gyermekkorában.

Ugyanakkor a dél-olasz kisváros és az Amalfi-part előtt is fejet hajt a divatház, ez köszön vissza a gyapjú, mohair, selyem, gyapjú crépe anyagokban, a szabásokban és a nyárias színekben, amelyekkel a tervező az Amalfi-part falvaiban található házak színét kívánta felidézni.

Ez a kollekció szerintünk tökéletesen ötvözi az olaszok beleköthetetlen, nonchalance lazaságát, a párizsiak stílusbeli magabiztosságát, és mindezt úgy sikerül hoznia a Harmony Paris-nak, hogy biccent egy nagyot a múlt felé, de közben kortárs tud maradni.

Ez is érdekelhet:

david obadia | harmony paris | párizs | positano | da alfredo positano

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram