Így kelt új életre az Andrássy úti villa, amely a nagypolgári életérzést hirdeti

Az Építechture Youtube-csatorna különleges építészeti, lakberendezési megoldásokat mutat be, legutóbbi videójukban az Alice Hotel kapta a főszerepet.

Az első magyar konzervgyárosnak, Weiss Manfréd bárónak és feleségének egykori villájából alakult szálló a 19. század végének nagypolgári miliőjét menti át a 21. századba és frissíti fel kortárs jegyekkel.

A videóban a hotellé alakulás folyamatának résztvevői mesélnek arról, hogy mindez hogyan is zajlott,

miféle célok lebegtek a szemük előtt, és mi volt az, ami inspirációt nyújtott, miközben virtuálisan bejárhatjuk a villa tereit, hogy mi is megmerítkezzük egy letűnt kor pompájában.

A különleges hangulatú Andrássy úton több különleges helyszínt is találunk, többek között koktél- és magyarosra hangolt tapasbár vár izgalmas ízekkel.

(Képek: Alice Hotel)

alice hotel | nagypolgári villa | Andrássy út | nagypolgári

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom