Close
Így kelt új életre az Andrássy úti villa, amely a nagypolgári életérzést hirdeti

Így kelt új életre az Andrássy úti villa, amely a nagypolgári életérzést hirdeti

Az Építechture Youtube-csatorna különleges építészeti, lakberendezési megoldásokat mutat be, legutóbbi videójukban az Alice Hotel kapta a főszerepet.

Az első magyar konzervgyárosnak, Weiss Manfréd bárónak és feleségének egykori villájából alakult szálló a 19. század végének nagypolgári miliőjét menti át a 21. századba és frissíti fel kortárs jegyekkel.

A videóban a hotellé alakulás folyamatának résztvevői mesélnek arról, hogy mindez hogyan is zajlott,

miféle célok lebegtek a szemük előtt, és mi volt az, ami inspirációt nyújtott, miközben virtuálisan bejárhatjuk a villa tereit, hogy mi is megmerítkezzük egy letűnt kor pompájában.

A különleges hangulatú Andrássy úton több különleges helyszínt is találunk, többek között koktél- és magyarosra hangolt tapasbár vár izgalmas ízekkel.

(Képek: Alice Hotel)

nagypolgári | alice hotel | nagypolgári villa | Andrássy út

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom