Close
Egy katonai teherautóval kezdték el járni a világot, amikor is jött a felismerés: a wanderlust maga az élet esszenciája

Egy katonai teherautóval kezdték el járni a világot, amikor is jött a felismerés: a wanderlust maga az élet esszenciája

A randik többsége felejthető epizóddá válik az ember életében, vagy ha valami fontosabb is kibontakozik belőle, akkor is többnyire csak nosztalgiázásra lesz jó idővel. De olykor nagy tervek is születhetnek már a legelső találkozás során.

Trevor és Kourtney Smith az utóbbiak közé tartozik. Már a legelső randijuk során felvetették, hogy mennyire munkálkodik bennük a wanderlust, és hogy az egyik álmuk az, hogy egy apró mobilotthonban éljenek, miközben a világot járják. Végül egymás mellett kötöttek ki, három éve pedig a megvalósításig is eljutottak: beszerezték a nagy őt, azaz a nagy autót.

Ami esetükben nem egy lakókocsi volt, hanem egy régi katonai teherautó.

Persze a katonai jármű némi átalakításra szorult. Eltávolították a hátsó részét,

a helyére pedig egy 12 négyzetméteres lakóteret varázsoltak, többek között vízvezetékekkel, zuhanyzóval, árammal, mosogatóval, tűzhellyel.

Mindketten home office-ban dolgoznak, bár ez a kifejezés esetükben új értelmet nyer. Trevor és Kourtney is esküvői fotózásból él, ezért hétvégéken többnyire helyhez kötöttek, hétközben pedig – miközben a képek utómunkálataival foglalkoznak – járják a világot.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom