Close
Egy katonai teherautóval kezdték el járni a világot, amikor is jött a felismerés: a wanderlust maga az élet esszenciája

Egy katonai teherautóval kezdték el járni a világot, amikor is jött a felismerés: a wanderlust maga az élet esszenciája

A randik többsége felejthető epizóddá válik az ember életében, vagy ha valami fontosabb is kibontakozik belőle, akkor is többnyire csak nosztalgiázásra lesz jó idővel. De olykor nagy tervek is születhetnek már a legelső találkozás során.

Trevor és Kourtney Smith az utóbbiak közé tartozik. Már a legelső randijuk során felvetették, hogy mennyire munkálkodik bennük a wanderlust, és hogy az egyik álmuk az, hogy egy apró mobilotthonban éljenek, miközben a világot járják. Végül egymás mellett kötöttek ki, három éve pedig a megvalósításig is eljutottak: beszerezték a nagy őt, azaz a nagy autót.

Ami esetükben nem egy lakókocsi volt, hanem egy régi katonai teherautó.

Persze a katonai jármű némi átalakításra szorult. Eltávolították a hátsó részét,

a helyére pedig egy 12 négyzetméteres lakóteret varázsoltak, többek között vízvezetékekkel, zuhanyzóval, árammal, mosogatóval, tűzhellyel.

Mindketten home office-ban dolgoznak, bár ez a kifejezés esetükben új értelmet nyer. Trevor és Kourtney is esküvői fotózásból él, ezért hétvégéken többnyire helyhez kötöttek, hétközben pedig – miközben a képek utómunkálataival foglalkoznak – járják a világot.

Ez is érdekelhet:

lakóautó | esküvő | home office | teherautó | wonderlust

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram