Close
Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

Olyan újításokat vezet be ez a légitársaság, aminek mindenki örülni fog

A légitársaság új, nagyobb helyet biztosító, prémium turista üléseket is bemutatott.

A nyár folyamán már felreppentek a pletykák arról, hogy az American Airlines a prémium Airbus A321T repülőgépét úgy alakítja át, hogy abban a jövőben csak üzleti osztály kapna helyet. A légitársaság kezdetben a híreszteléseket nem kommentálta, nemrégiben pedig azt nyilatkozták, továbbra is véglegesítésre várnak a kérdéses repülőgépre vonatkozó döntések.

Most azonban bejelentették, hogy többről van szó. A légitársaság valóban meg fog szabadulni első osztályú ülőhelyeitől a hosszú távú járatokon, de ez nem jelenti azt, hogy a törzsutasok ne lehetnének elégedettek.

A légitársaság ugyanis egyúttal új üléseket is bemutatott az üzleti és a prémium turistaosztály számára.

A Flagship Suite üzleti osztály üléseihez tolóajtó és több tárolóhely is jár majd. Az együtt utazó társaságok tulajdonképpen szeparálhatják majd magukat a többi utastól, így akár közösen is vacsorázhatnak. Ami a prémium turista osztályt illeti, az új ülésekhez szintén több tér és nagyobb képernyő is tartozik majd.

Úgy tudni, az új elrendezés értelmében a fedélzeten ötvenegy Flagship Suite és harminckét prémium turista ülést helyeznek majd el.

(Forrás: RobbReport, fotók: American Airlines)

fedélzet | american airlines | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram