Close
Andrea Bocelli lett a YouTube új szupersztárja

Andrea Bocelli lett a YouTube új szupersztárja

Az olasz sztártenor húsvét vasárnapi koncertjét az üres milánói dómból két nap alatt több mint 35 millióan nézték meg.

Rekordnézettséget döntött Andrea Bocelli rendhagyó fellépése, még soha ennyien nem figyeltek komolyzenei koncertközvetítést élőben ezen a platformon. A Zene a reményért – Élőben a milánói dómból című közvetítést a csúcson egyidejűleg 2,8 millióan nézték, ami szintén rekordnak számít a YouTube-on. A huszonöt perces Bocelli-koncertet huszonnégy óra alatt több mint 28 millióan látták, és szerdára már meghaladta a 35 milliót az előadást megtekintők száma.

A hatvanegy éves vak énekest a történelmi katedrális orgonistája, Emanuele Vianelli kísérte a koncerten, amelyen Bach és Gounod Ave Mariá-ja és Mascagni Sancta Maria című műve is elhangzott, és amely az Amazing Grace (Csodás kegyelem) című keresztény egyházi énekkel zárult.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotó: YouTube)

dóm | koncert | milánó | online | Andrea Bocelli

FOLYTASD EZZEL

Így befolyásolja az energiaválság a magyarok idei karácsonyi költéseit

Öt csodás gasztrokönyv karácsonyra

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram