Close
Az üres milánói dómban ad ingyenes húsvéti koncertet ma Andrea Bocelli – Itt lehet nézni élőben

Az üres milánói dómban ad ingyenes húsvéti koncertet ma Andrea Bocelli – Itt lehet nézni élőben

A világhírű olasz tenor vasárnap lép fel az ikonikus épületben. Nézők nélkül. 

A koronavírus-járvány a megszokott húsvéti forgatókönyvet is átírja, úgyhogy ezekben a nehéz napokban minden szívet melengető kezdeményezésnek tudunk örülni.

A Bocelli: Music for Hope – Zene a reményért című koncert vasárnap 19 órakor kezdődik Andrea Bocelli YouTube-csatornáján, a sztártenort pedig a katedrális orgonistája, Emanuelle Vianelli kíséri majd. Az előadáson biztosan elhangzik az Ave Maria és a Mascagni Sancta Maria is.

A fellépésért Andrea Bocelli nem fogadott el honoráriumot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

húsvét | Andrea Bocelli | előadás | milánó | koronavírus

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram