Close
Ha szeretnéd, felhív egy magyar színész, és elmond neked egy verset

Ha szeretnéd, felhív egy magyar színész, és elmond neked egy verset

Az Örkény Színház szívet melengető akcióba kezd a költészet napja alkalmából.

Habár a színház fizikailag zárva, a színészek mégis szeretnének adni valami személyeset a közönségnek, amellyel a mostani, sokak számára magányos napok rossz érzéseit oldhatnák. Ezért úgy döntötttek, hogy április 11-én, a költészet napján elindítják a Vers csak neked nevű akciót.

A lényeg, hogy a színház honlapján bárki bejelentkezhet: meg kell adni a költőt, akitől verset szeretnénk hallani, valamint a nevünket, telefonszámunkat, és az időpontot, amikor a társulat egy tagja felhívhat és elszavalhatja a verset.

Az akció április 11-től június 21-ig tart, és a társulat mind a huszonöt tagja telefont ragad a kezébe: a költőt te választod, a verset viszont ők. A hívást amúgy ajándékba is kérheted valaki másnak, bizonyára sokan örülnének egy ilyen aranyos meglepetésnek ezekben a nehéz időkben.

Itt tudhatsz meg minden részletet és jelentkezhetsz a versedért. Szerintünk imádnivaló kezdeményezés, reméljük, sok emberhez eljut a híre!

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom