Close
Ha szeretnéd, felhív egy magyar színész, és elmond neked egy verset

Ha szeretnéd, felhív egy magyar színész, és elmond neked egy verset

Az Örkény Színház szívet melengető akcióba kezd a költészet napja alkalmából.

Habár a színház fizikailag zárva, a színészek mégis szeretnének adni valami személyeset a közönségnek, amellyel a mostani, sokak számára magányos napok rossz érzéseit oldhatnák. Ezért úgy döntötttek, hogy április 11-én, a költészet napján elindítják a Vers csak neked nevű akciót.

A lényeg, hogy a színház honlapján bárki bejelentkezhet: meg kell adni a költőt, akitől verset szeretnénk hallani, valamint a nevünket, telefonszámunkat, és az időpontot, amikor a társulat egy tagja felhívhat és elszavalhatja a verset.

Az akció április 11-től június 21-ig tart, és a társulat mind a huszonöt tagja telefont ragad a kezébe: a költőt te választod, a verset viszont ők. A hívást amúgy ajándékba is kérheted valaki másnak, bizonyára sokan örülnének egy ilyen aranyos meglepetésnek ezekben a nehéz időkben.

Itt tudhatsz meg minden részletet és jelentkezhetsz a versedért. Szerintünk imádnivaló kezdeményezés, reméljük, sok emberhez eljut a híre!

Ez is érdekelhet:

Örkény | örkény színház | vers | vers csak neked | szavalás

FOLYTASD EZZEL

Bepillanthatsz Budapest lelkébe a város egyik legismertebb szállodájában

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram