Close
Ez a pajta sem gondolta 1800-ban, hogy egyszer iroda lesz

Ez a pajta sem gondolta 1800-ban, hogy egyszer iroda lesz

Pedig, pedig…

Egy lepusztult, 19. századi magtárként és pajtaként szolgáló épületet javított fel a Richard Parr építésziroda, méghozzá saját használatra: az angliai Cotswoldsban dolgozó munkatársak irodája lett belőle. A kilencvenöt négyzetméteres, Gran Loft Studio névre keresztelt munkaállomásban nagyon otthonos a hangulat;

a fatüzeléses kályhával, könyvekkel, otthonos bútorokkal teljesen home office-ban érzed magad.

Az irodából gyönyörű a kilátás a környező völgyekre, az enteriőr pedig minden részletében meleg, harmonikus, ízléses; az építészirodának már önmagában ez az iroda is tökéletes referencia.

Szívesen home office-olnánk ott, nem is kérdés.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Gilbert McCarragher)

dizájn | építészet | cotswolds | angol | Pajta

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram