Close
Egészen leesett az állunk ettől a chicagói penthouse-tól

Egészen leesett az állunk ettől a chicagói penthouse-tól

Hihetetlen kilátás, fenomenális belsőépítészet, bámulatos műgyűjtemény: minden egyben van a lehengerléshez.

Két műgyűjtő számára rendezte be a Wheeler Kearns építésziroda ezt a chicagói penthouse-t,

amelyet még sokadjára is vissza- és visszagörgetünk, annyira gyönyörű minden pillanata.

A pár a kutyusával és műalkotások, valamint dizájnerbútorok egész armadájával érkezett az 590 négyzetméteres rezidenciába, amelyet teljesen a páros számára alakított át az építésziroda. Az óriási penthouse-ban amellett, hogy a család és a barátok kényelmesen elférnek a vendégszobákban,

a rezidencián akár hetvenöt fős rendezvényeket is gond nélkül megtarthatnak.

A penthouse-ban egy nagyháló, gyerekszoba, vendégszoba és családi vendégszoba, nappali, étkező, társalgó, két iroda, fürdőszobák, öltözőszoba, konyha és mosószoba található, ez utóbbiról pedig terasz is nyílik, és külön bejárata van.

A gesztenyepadló remekül lágyítja az indusztriális fémrészleteket, melyekkel a pár női tagjának gépész édesapja előtt tisztelegnek.

A luxuslakásban nincs olyan helyiség, amelyet ne járna át a művészet: még a fürdőszobában, a mosdóban és az öltözőben is műalkotások díszelegnek.

Szóval: Atya-Úr-Isten, mennyire rendben van!

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tom Rossiter Photography) 

luxus | penthouse | építészet | műgyűjtő | usa

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram