Close
Egy Aston Martint adnak a lakásod mellé ebben a New York-i felhőkarcolóban

Egy Aston Martint adnak a lakásod mellé ebben a New York-i felhőkarcolóban

Nagylelkű.

David Adjaye brit-ghánai építész állt össze a luxusautó-gyártó Aston Martinnal egy olyan kollaborációra, amihez foghatót nem is láttunk. A dolog lényege, hogy az építész által tervezett új felhőkarcolóban öt lakó a hihetetlen szép lakása mellé egyedileg tervezett, limitált szériás Aston Martin DBX autót is kap ajándékba.

Az Aston Martin rezidenciák az 59. és a 60. emeleten lesznek a 130 William nevű, 244 méteres felhőkarcolóban, amelyet jelenleg is építenek Manhattanben. Az öt lakás enteriőrjében az anyagok, bútorok, textíliák mind az Aston Martin Collectionből származnak, amiért az olasz Formitalia felel – plusz Adjaye is odatette itt-ott a maga módosításait.

A lakásokban a formatervezésben is sok helyen visszatérnek az Aston Martin autók tulajdonságai, valamint varázslatos teraszok is tartoznak majd a luxuslakásokhoz, ahonnan félelmetesen szép kilátás nyílik a sosem alvó városra. És egy-egy ilyen autó is jár.

És hogy mennyi? Nos, 3,9, 5,9, 10, 10,5, 11,5 millió dollárba kerülnek a lakások, úgyhogy érthető, hogy belefért hozzácsapni egy-egy luxusautót is. A két legdrágább penthouse, az olcsóbbak (azaz az egymilliárd forint körüliek) pedig a háromloggiás rezidenciák.

Gyönyörű lesz és elképesztően elit, az biztos: a látványtervek alapján egészen új szintje a luxusnak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom