Close
Egy Aston Martint adnak a lakásod mellé ebben a New York-i felhőkarcolóban

Egy Aston Martint adnak a lakásod mellé ebben a New York-i felhőkarcolóban

Nagylelkű.

David Adjaye brit-ghánai építész állt össze a luxusautó-gyártó Aston Martinnal egy olyan kollaborációra, amihez foghatót nem is láttunk. A dolog lényege, hogy az építész által tervezett új felhőkarcolóban öt lakó a hihetetlen szép lakása mellé egyedileg tervezett, limitált szériás Aston Martin DBX autót is kap ajándékba.

Az Aston Martin rezidenciák az 59. és a 60. emeleten lesznek a 130 William nevű, 244 méteres felhőkarcolóban, amelyet jelenleg is építenek Manhattanben. Az öt lakás enteriőrjében az anyagok, bútorok, textíliák mind az Aston Martin Collectionből származnak, amiért az olasz Formitalia felel – plusz Adjaye is odatette itt-ott a maga módosításait.

A lakásokban a formatervezésben is sok helyen visszatérnek az Aston Martin autók tulajdonságai, valamint varázslatos teraszok is tartoznak majd a luxuslakásokhoz, ahonnan félelmetesen szép kilátás nyílik a sosem alvó városra. És egy-egy ilyen autó is jár.

És hogy mennyi? Nos, 3,9, 5,9, 10, 10,5, 11,5 millió dollárba kerülnek a lakások, úgyhogy érthető, hogy belefért hozzácsapni egy-egy luxusautót is. A két legdrágább penthouse, az olcsóbbak (azaz az egymilliárd forint körüliek) pedig a háromloggiás rezidenciák.

Gyönyörű lesz és elképesztően elit, az biztos: a látványtervek alapján egészen új szintje a luxusnak.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Dezeen)

lakás | luxus | építészet | manhattan | new york

FOLYTASD EZZEL

Turisztikai dizájnversenyeken tarolt az ország két varázslatos szállodája

Így csaphatsz le a Budapest születésnapjára készült egyedi plakátra!

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram