Támogatta a lezárásokat, ezért a tulajdonos kidobta a kocsmájából a brit politikust

Elég heves indulatokat generálnak a lezárások.

Egy volt szavazója kidobta kocsmájából a brit Munkáspárt elnökét Bath-ban, mert támogatta a lezárásokat, írja a The Guardian, ahol videón is megtekinthető az incidens.

A Bath városának központjában lévő Raven nevű vendéglátóhely gazdája, Rod Humphris indulatosan felelősségre vonta Keir Starmert azért, mert támogatta a koronavírus terjedésének lassítására meghozott korlátozásokat, valamint kijelentette, hogy

egész életében munkáspárti szavazó volt, de elképesztően csalódott a politikusban, aki nem mérte fel, milyen hatásai vannak a lezárásoknak, és aki miatt ezrek haltak meg.

A politikus közölte a dühös tulajdonossal, hogy ne oktassa ki őt a vírus kezeléséről, majd bement az épületbe. Humphris ezután dulakodni kezdett Starmerrel, majd kilökdöste a helyiségből.

Szerinted jogosak a brit férfi indulatai a lezárásokat illetően?

pub | angol | guardian | kilökte | kocsma

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom