Íme három és fél percnyi felejthetetlen pillanat a fehér kontinensről

Irigyeljük picit a Lifepackers párosát, melynek tagjai olyan kiváltságos élményben részesültek, ami keveseknek adatik meg.

Történt, hogy világjárásuk alkalmával eljutottak Antarktikára is, ahol egy tizenkét fős társasággal egy vitorlás fedélzetén bejárták a fehér kontinenst. Csodálatos tájakon, tekintélyes jéghegyek között hajóztak, pingvinekkel barátkoztak, gyilkos bálnákat és fókákat figyeltek, és még a veszélyesnek tartott Drake-átjárón is átmentek. A 2016 óta úton lévő Aleksandra és Maciek egy megkapó videóval állított emléket a különleges utazásnak.

Ez is érdekelhet:

Embertelennek tűnik a küzdelem a hóval és faggyal, de megéri

Mentálisan és fizikailag is megterhelő a végeláthatatlan hómezőn vándorlás.

(Fotó: Unsplash)

vitorlás | déli sark | jéghegy | video | antartika

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom