Close
Mindjárt itt az év talán legfontosabb műtárgyas eseménye

Mindjárt itt az év talán legfontosabb műtárgyas eseménye

Bő tíz éve nem rendeztek olyan eseményt Budapesten, mint amilyet március 21-24. között fognak. 

Ez pedig az Antik and Art Budapest néven újjáéledő Antik Enteriőr kiállítás és vásár, melyen a magyar műtárgypiac legnevesebb szereplői mutatják meg magukat a Millenáris Parkban.

A négynapos rendezvényen valamennyi kiállító egyedi anyaggal várja az amatőr és profi érdeklődőket, akik értékes karórák, egyedi bútorok, csillárok, ékszerek, festmények, grafikák, érmék, órák, papírrégiségek, porcelánok és kerámiák, szőnyegritkaságok, textíliák és vallási tárgyak között válogathatnak.

A program szervezői felvállalnak egy edukációs küldetést is: szeretnék közelebb hozni egymáshoz a műkedvelőket és a kereskedőket, valamint felhívni a figyelmet a műgyűjtés generációkon átívelő, értékteremtő szerepére. Ennek érdekében többek között különböző tematikára épülő ingyenes előadásokkal is készülnek ismert szaktekintélyek (például Virág Judit és Kelen Anna művészettörténész, Makláry Kálmán festő-grafikus, Rockenbauer Zoltán etnológus-művészettörténész, Barki Gergely művészettörténész) tolmácsolásában.

Ez is érdekelhet:

millenáris park | műtárgy | kiállítás | kerámia | festmény

FOLYTASD EZZEL

Hétfő este nézz fel az égre, valami nagyon különlegeset fogsz látni!

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom