Close
Anyák napi hétvége Londonban vagy Tel-Avivban? Miért ne?

Anyák napi hétvége Londonban vagy Tel-Avivban? Miért ne?

A Wizz Air anyák napja alkalmából összegyűjtött néhány ötletet azoknak, akik egy villámutazással ünnepelnék meg április 30. és május 1. között ezt a jeles napot.

A Wizz Air járataival London és Tel-Aviv páratlan úti célként szolgál azok számára, akik ezt a hétvégét különleges programok keretében egy külföldi desztináción töltenék az édesanyjukkal. Hiszen egy ilyen út életre szóló élmény lehet, amikor minden az együtt töltött boldog percekről és az anyákról szól!

Induljunk útnak Londonba kora reggel, nézzük meg a világ leghíresebb történelmi emlékeit az ingyenesen látogatható British Múzeumban, pihenésként térjünk be egy tradicionális angol pubba. Másnap menjünk el

egy történelmi városnéző sétára, csodáljuk meg a parkokat és a hazaút előtt még egy ötórai tea is beleférhet.

A repülőjegy ára 18 380 forint fejenként.

Bár egy nap nagyon kevés Tel-Aviv csodáit felfedezni, mindenképpen látogassunk el az óvárosba, Jaffába, alkudozzunk a bolhapiacon és szívjuk magunkba az elmúlt évszázadok emlékeit a világ egyik legősibb kikötővárosában,

a másnapot pedig töltsük a tengerparton élvezve a kellemes, nyarat idéző napsütést.

Mindezt 80 390 forintos fejenkénti jegyárak mellett tehetjük meg.

(Forrás: Wizz Air)

tel-aviv | anyák napja | repülőgép | repülés | london

FOLYTASD EZZEL

Három luxus úti cél környezettudatos utazóknak

A világ legbarátságosabb városa ez az apró olasz település lett

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram