Close
Még egy kis türelmet kér az Apple: 2019-ben jön az új Airpods

Még egy kis türelmet kér az Apple: 2019-ben jön az új Airpods

Többször kommunikálta már az almás mamutcég a második generációs Airpods eljövetelét, de a korábbi hírekkel ellentétben ebben az esztendőben még biztosan nem lehet megrendelni a zajszűrővel ellátott vezeték nélküli fülhallgatót. 

Ez utóbbi ígérkezik az Airpods legkülönlegesebb funkciójának, mert a zajszűrést általában a klasszikus, nagyobb méretű fejhallgatók tudták csak megoldani, úgyhogy ebből kiindulva mindenképp megéri várni rá.

A 2016 végén megjelent első Airpodsot váltó új modell a tervek szerint vízálló lesz majd, vezeték nélküli töltéssel lehet életet küldeni bele és Siri segítségével a HomePodhoz hasonlóan parancsszavakkal is irányítható.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: imagazin, triniumtech.net)

zajszűrő | vezeték nélküli | Siri | apple | airpod

FOLYTASD EZZEL

Ukrán kérésre a technológiai milliárdos is beszáll a háborúba

Ezzel a magyar alkalmazással bármikor lemehetsz alfába

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram