Close
Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

A Tesla mindig tud meglepetést okozni, ezúttal azonban messzire rugaszkodtak komfortzónájuktól, és egy saját márkájú tequilát dobtak piacra, amelyet egy igazán látványos, villám alakú palackba töltöttek. Két évvel ezelőtt az ötletet Elon Musk áprilisi tréfának szánta, mára valósággá vált.

2018-ban a bolondok napján viccelődött a Tesla atyja azzal, hogy csődbe ment, és úgy kezd új életet, hogy belefog a tequilagyártásba. Végül azonban olyannyira elültethette a bogarat a saját fülében, hogy fél évvel később kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatalához a Teslaquila szabadalmaztatásához, és csakhamar a Twitteren meg is osztotta a nem mindennapi palack látványtervét.

Most, két évvel a védjegy bejelentése után piacra került az alkoholos ital, melyet Tesla Tequila néven lehet megvásárolni a márka weboldalán 250 dollárért (kb. 76 ezer forintért) – igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

A villám formájú üveg a vállalat elektromos autóira utal, és egy ultramodern fémállvány is tartozik hozzá, melynek segítségével az ital optimális helyzetében, függőlegesen tárolható.

A Tesla tájékoztatása szerint a tequilát tizenöt hónapig érlelték francia tölgyfahordókban, és ízvilágában megjelennek a gyümölcsös aromák, ha megszagoljuk, akkor pedig vaníliát érezhetünk. Úgy tudni, a Tesla Tequilát a Nosotros Tequila agave gyártja, míg a forgalmazásért Speakeasy Co. felel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tesla)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom