Close
Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

A Tesla mindig tud meglepetést okozni, ezúttal azonban messzire rugaszkodtak komfortzónájuktól, és egy saját márkájú tequilát dobtak piacra, amelyet egy igazán látványos, villám alakú palackba töltöttek. Két évvel ezelőtt az ötletet Elon Musk áprilisi tréfának szánta, mára valósággá vált.

2018-ban a bolondok napján viccelődött a Tesla atyja azzal, hogy csődbe ment, és úgy kezd új életet, hogy belefog a tequilagyártásba. Végül azonban olyannyira elültethette a bogarat a saját fülében, hogy fél évvel később kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatalához a Teslaquila szabadalmaztatásához, és csakhamar a Twitteren meg is osztotta a nem mindennapi palack látványtervét.

Most, két évvel a védjegy bejelentése után piacra került az alkoholos ital, melyet Tesla Tequila néven lehet megvásárolni a márka weboldalán 250 dollárért (kb. 76 ezer forintért) – igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

A villám formájú üveg a vállalat elektromos autóira utal, és egy ultramodern fémállvány is tartozik hozzá, melynek segítségével az ital optimális helyzetében, függőlegesen tárolható.

A Tesla tájékoztatása szerint a tequilát tizenöt hónapig érlelték francia tölgyfahordókban, és ízvilágában megjelennek a gyümölcsös aromák, ha megszagoljuk, akkor pedig vaníliát érezhetünk. Úgy tudni, a Tesla Tequilát a Nosotros Tequila agave gyártja, míg a forgalmazásért Speakeasy Co. felel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tesla)

alkohol | Tesla | dizájn | ital | tequila

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram