Close
Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

Áprilisi tréfának indult, már megvásárolható a Tesla Tequila

A Tesla mindig tud meglepetést okozni, ezúttal azonban messzire rugaszkodtak komfortzónájuktól, és egy saját márkájú tequilát dobtak piacra, amelyet egy igazán látványos, villám alakú palackba töltöttek. Két évvel ezelőtt az ötletet Elon Musk áprilisi tréfának szánta, mára valósággá vált.

2018-ban a bolondok napján viccelődött a Tesla atyja azzal, hogy csődbe ment, és úgy kezd új életet, hogy belefog a tequilagyártásba. Végül azonban olyannyira elültethette a bogarat a saját fülében, hogy fél évvel később kérelmet nyújtott be az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyügyi Hivatalához a Teslaquila szabadalmaztatásához, és csakhamar a Twitteren meg is osztotta a nem mindennapi palack látványtervét.

Most, két évvel a védjegy bejelentése után piacra került az alkoholos ital, melyet Tesla Tequila néven lehet megvásárolni a márka weboldalán 250 dollárért (kb. 76 ezer forintért) – igaz, egyelőre csak az Egyesült Államokban.

A villám formájú üveg a vállalat elektromos autóira utal, és egy ultramodern fémállvány is tartozik hozzá, melynek segítségével az ital optimális helyzetében, függőlegesen tárolható.

A Tesla tájékoztatása szerint a tequilát tizenöt hónapig érlelték francia tölgyfahordókban, és ízvilágában megjelennek a gyümölcsös aromák, ha megszagoljuk, akkor pedig vaníliát érezhetünk. Úgy tudni, a Tesla Tequilát a Nosotros Tequila agave gyártja, míg a forgalmazásért Speakeasy Co. felel.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Tesla)

FOLYTASD EZZEL
Ez a csokoládés babkakoszorú a legjobb, ami egy esős napon történhet veled
Snoop Dogg és Martha Stewart közös műsorral készül Halloweenre
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom